Horoscop

Horoscop 26 septembrie 2017. Fecioarele ridică moralul celor din jur

Horoscop 26 septembrie 2017. Berbecii pornesc noi actiuni si trebuie sa aleaga cea mai buna varianta pentru ei

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Trebuie sa dai startul unei actiuni noi, dar ai mai multe directii de mers si nu stii care e mai buna pentru tine. Intuitia ta nu greseste niciodata, ca atare trebuie sa-ti asculti cu atentie vocea interioara care te impinge doar spre una din alternativele oferite. Da-i curs celei spre care iti da ghes inima, pentru ca se va dovedi a fi alegerea corecta. Emotia momentului este mare, pentru ca, atat timp cat nu ai si o garantie certa pe care sa te bazezi, pare doar o senzatie dincolo de ratiune.

Taur

Cand un aspect al vietii tale te streseaza prea mult, devii sclavul acelui gand, de aceea trebuie sa ai intotdeauna un plan de rezerva catre care sa-ti indrepti atentia. Nu da atata importanta unui fleac, unei piedici minore, ci, cand vezi ca nimic nu mai merge intr-o directie, ocupa-te imediat de celalalt plan. Asta iti va abate gandul de la primele tale motive de enervare si vei vedea ca vei trece mult mai usor peste toate. Nu are rost sa te cramponezi de un hop neinsemnat si sa-l transformi in ceva catastrofal, cand totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucausa, mai superficiala, ca si cum n-ar fi!

Gemeni

Uneori, iti ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele sa nu mai prinda contur. Te inseli, exact asta trebuie sa faci, sa verbalizezi, sa spui clar si raspicat ce anume doresti, nu doar sa tii dorintele tale ferecate in suflet. Da-le voie sa se manifeste printr-o atitudine optimista, exprima in cuvinte ce vrei sa primesti, lasa vocea aceea interioara care vorbeste timid sa strige si in exterior ce vrei, pentru ca numai asa vei fi auzit. Gaseste o cale pentru a-ti exprima dorintele intr-o forma mai sonora, publica, scrie-le, rosteste-le tare, fa ceva prin care ceea ce auzi in interior sa se auda si in afara.

Rac

Tii mult la spatiul tau personal, de aceea nu esti dispus sa deschizi usa, la propriu sau la figurat, oricarei persoane. Trebuie sa-ti castige increderea inainte de a-l accepta in cercul tau intim, de aceea ar fi bine sa-i pui la incercare bunele intentii inainte de a-i permite sa se apropie. Intuitia iti va atrage atentia asupra eventualelor sale ganduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste inainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul in care trebuie sa accepti pe cineva nou in preajma, fii precaut si cunoaste-l cat se poate de bine.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More