Connect with us
Mai multe profetii ale Parintelui Arsenie Boca s-au adeverit. Iata care sunt prezicerile Sfantului Ardealului care au devenit realitate.

Horoscop

5 profetii ale parintelui Arsenie Boca, adeverite

Parintele Arsenie Boca este renumit pentru sfaturile pline de evlavie pe care le-a oferit credinciosilor, dar si pentru prezicerile sale. Iata 5 profetii ale parintelui Arsenie Boca, adeverite.

Parintele Arsenie Boca este renumit pentru sfaturile pline de evlavie pe care le-a oferit credinciosilor, dar si pentru prezicerile sale. Iata 5 profetii ale parintelui Arsenie Boca, adeverite.

1.Sotii Ceausescu vor fi omorati intr-o zi de sarbatoare.

Conform relatarilor unei nepoate de-a duhovnicului, Zoe Daian, acesta ar fi prezis faptul ca liderii comunismului din Romania vor fi ucisi.

„Prin anii ’80, Parintele Arsenie a fost dus si la Ceausescu, care l-a intrebat: „Hai, popo, am auzit ca tu prezici soarta unui om. De mine ce stii?”. Si Arsenie i-a spus: „Intr-o zi de mare sarbatoare veti fi omorati amandoi”. Ceausestii nu au crezut si i-a spus maiorului sa-l ia si sa nu-l mai vada”, povestea Zoe Daian intr-un interviu acordat Agerpres. Conform unor alte relatari, Arsenie Boca ar fi murit dupa ce a fost torturat de Securitate, nu inainte de a le spune tortionarilor: „Spuneti-i lui Ceausescu ca nu mai apuca Craciunul”.

2.Multi romani isi vor parasi tara.

In contextul in care oamenii nu aveau voie sa plece din Romania, Arsenie Boca a spus ca va veni momentul in care multi vor pleca de pe meleagurile natale. „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand vor dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”, povestea Viorica Farcas, din Voila, potrivit cartii „Noi marturii despre parintele Arsenie Boca”.

3.Si-a prevestit propria moarte.

O alta relatare, ce apartine lui Radu Cinamar si care este inclusa in cartea „Noi marturii despre parintele Arsenie Boca”, arata cum preotul de la Prislop le-a spus celor apropiati ca nu va mai trai mult. „Ne-a marturisit parintele ca nu va mai dura mult si va pleca spre Imparatia Tatalui Ceresc, dar va parasi aceasta lume datorita unui complot miselesc, al carui scop este acela de-al otravi. Totusi, el nu va impiedica asta, deoarece atunci misiunea lui spirituala pe pamant va fi deja terminata. El a spus ca in mod paradoxal si intr-un interval scurt de timp, atentia lumii se va indrepta asupra tarii noastre, datorita schimbarilor extraordinare care vor avea loc si a semnelor specifice care vor depasi cu mult puterea limitata de intelegere”, povestea omul in cartea mai sus amintita.

Citeste si: ARSENIE BOCA, sfaturi pentru romani: „Cand se vor inchide granitele Europei, sa vina acasa!”

Citeste si: Marturii cutremuratoare de la mormantul lui ARSENIE BOCA: „L-am tinut in mainile mele tremurand”

4.Dupa ce va muri, va urma o varsare de sange.

Una dintre cele cinci profetii ale parintelui Arsenie Boca, adeverite se refera la Revolutia din ’89. In „Alte marturii despre Parintele Arsenie Boca” au fost incluse si marturiile despre prevestirea evenimentelor din 1989. „Inainte de a se sfarsi zilele, la parintele a fost o verisoara si el i-a spus: „Vezi ca eu mor si nu va trece mult timp si in Romania va fi varsare de sange”. Au trecut numai trei saptamani si a inceput Revolutia. In toata tara multi tineri si-au pierdut viata”, scriau autorii cartii respective.

5.Arsenie Boca a vorbit despre profetiile apocaliptice.

In cartea „Alte marturii despre Parintele Arsenie Boca”, Vasile Serbu, din Arpasu de Sus, povesteste cum duhovnicul a prevestit razboaiele din viitor. „Parintele Arsenie imi spune: Vasile, americanii pe care stiu ca-i astepti nu vor veni. Pe noi, singuri, ne asteapta o lupta grea si lunga. Cei buni si drepti vor da jertfa mare de viata si sange, cei slabi, nimicnici si fatarnici vor ingrosa randurile dusmanilor nostri atat de mult incat vor crede ca sunt numai ei, atotputernici si atoatestiutori”.

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top