Connect with us
Horoscop 10 septembrie 2016

Horoscop

Horoscop zilnic 10 septembrie 2016. Zodia Scorpion, mare atentie la atitudine!

Scorpionii trebuie sa fie foarte atenti la atitudine, pentru ca risca sa atraga critici din partea celor din jur. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 10 septembrie

Esti foarte bine ancorat in realitate si vezi lucrurile foarte clar. Se vede ca te-ai maturizat, ca viata te-a invatat multe, ca stii mai bine pe ce te bazezi. Alegerile pe care le faci se bazeaza, pe de o parte, pe experienta deja acumulata care a devenit fundamentul principiilor tale actuale, dar, pe de alta parte, si pe un anumit feeling doar al tau ce te ajuta sa presimti chiar si cele mai sensibile schimbari de directie. Stii foarte bine incotro te indrepti si ce astepti de la sensul pe care l-ai ales, si nu dai semne de frica, de insecuritate, de neclaritate. Ai o imagine foarte exacta in minte despre ceea ce ai de facut.

Taur Horoscop 10 septembrie

Te simti bine in grupul din care faci parte, pentru ca ai alaturi oameni care te simpatizeaza, care te privesc cu multa caldura si, atentia lor te incanta. Te simti ca intr-o mare familie iar prezenta lor iti face bine, te incurajeaza, te incarca de energie pozitiva. E o placere sa numeri cati oameni se aduna azi in preajma ta, fie ca esti doar un membru al unui colectiv care pune umarul la o mare reusita, fie ca esti in centrul atentiei si primesti imbarbatarile si felicitarile celor care te privesc cu admiratie. E o placere sa socializezi, pentru ca lumea te priveste cu ochi buni si sinceri.

Citeste si: Horoscop Voropchievici septembrie 2016. Luna decisiva pentru o zodie!

Gemeni Horoscop 10 septembrie

Mare grija la schimbarea de sens pe care esti gata sa o decizi astazi, deoarece e posibil sa nu fie chiar cea mai buna alegere! Esti atras de un drum facil, promitator la prima vedere, dar care ascunde multe primejdii sau compromisuri pe care, mai devreme sau mai tarziu, le vei regreta. Nu accepta ceva nepotrivit caracterului tau doar pentru ca ti se promite ceva tentant la final, pentru ca e un pret mult prea mare de platit pentru tine. Chiar daca acum ti se pare ca e singura solutie, dupa o vreme iti vei da seama ca nu merita. Gandeste-te de doua ori!

Rac Horoscop 10 septembrie

Te concentrezi foarte serios la o activitate de lunga durata, de care esti constient ca se cladeste lent si greu. Nu pretinzi rezultate imediate, pentru ca stii foarte bine ca e cale lunga pana la succes, dar iti vezi de treaba cu seriozitate. Ceea ce depinde de tine va evolua cu bine spre un nivel de care sa fii mandru, de aceea nu astepti sa-ti faca nimeni treaba, ci pui mana pe unelte ca sa construiesti singur ceea ce vrei sa realizezi. Esti suficient de bine motivat de ceea ce te asteapta la capat si ai si multa rabdare, cladind totul pas cu pas pana la forma finala.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top