Connect with us
Horoscop 10 septembrie 2016

Horoscop

Horoscop zilnic 10 septembrie 2016. Zodia Scorpion, mare atentie la atitudine!

Leu Horoscop 10 septembrie

Starea de confort emotional care te invaluie e un semn bun, cum ca tot ce a fost mai greu in etapa parcursa pana acum a trecut si se reinstaleaza pacea. Vii acasa, dupa serviciu, cu un zambet pe buze si cu un chip luminos, ce ii inspira si pe cei dragi sa se relaxeze si astfel veti redresa orice animozitate anterioara. In cazul unui proiect profesional la care ti-ai adus contributia cu mult entuziasm, ajungi acum intr-o faza care iti da senzatia ca ai facut ce era mai bine si esti aproape de culegerea roadelor. Ti se citeste pe chip o stare de liniste si de bucurie, ca si cum totul e la locul potrivit in planurile tale.

Horoscop 10 septembrie 2016

Fecioara Horoscop 10 septembrie

Daca pleci la drum, nu te astepta ca totul sa decurga lin si fara peripetii, pentru ca este o zi in care tot ce faci necesita eforturi suplimentare. Ori se schimba traseul sau destinatia pe parcurs, ori masina iti creeaza unele probleme, ori la capat nu te asteapta ceea ce ai preconizat la plecare, incat te poti intoarce acasa cu treburile nerezolvate. Nu strica sa te informezi inainte de plecare de eventualele situatii neprevazute care ar putea aparea, pentru ca precautia poate fi un atu. Cu cat te gandesti mai din timp la eventuale incidente, cu atat ai putea sa le rezolvi mai repede!

Balanta Horoscop 10 septembrie

Viziunea ta optimista si deschisa asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu stii cum te imparti cu brio in atatea directii, pentru ca reusesti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp, fara sa te simti stresat, ba chiar pastrandu-ti si zambetul pe buze, incat uimesti pe toata lumea cu atitudinea ta deschisa in fata oricarei provocari. Se vede ca pui pasiune in tot ce faci si e normal ca, atunci cand lucrezi cu placere, rezultatele sa fie pe masura. Nu te mai cramponezi de piedici si lipsuri, asa ca altadata, ci reusesti sa spui ca totul e posibil, simplu si excelent!

Citeste si: Cinci zodii care sufera mereu din iubire

Scorpion Horoscop 10 septembrie

Tine-ti in frau personalitatea ta smechereasca, pentru ca ai putea avea mult de pierdut daca apelezi la tertipuri mincinoase cand sau unde nu e cazul. Desi te pricepi de cele mai multe ori sa manipulezi pe oricine in favoarea ta, de data aceasta scapi de sub control spiritul jucaus si superficial si creezi o impresie proasta asupra ta. Sa nu te mire ca unii te vor cataloga drept fals sau ipocrit, pentru ca tu esti vinovat de aceasta atitudine pe care ai lasat-o sa se vada la suprafata. Desi incerci sa iesi basma curata cu o gluma, nici aceasta nu pare sa repare imaginea deja patata.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top