Categorii Horoscop

Horoscop zilnic 10 septembrie 2016. Zodia Scorpion, mare atentie la atitudine!

Sagetator Horoscop 10 septembrie

Ai nevoie de un sfat si nu stii de unde sa-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un… animal. O lectie de viata poate fi data si de un cal sau de un caine, deci fii mai atent la aceste vietuitoare azi, ca sa descoperi ce mesaj au ele sa-ti transmita. Ceva din ceea ce vezi la animale poate fi folosit cu brio in viata ta umana pentru a-si restabili echilibrul interior si a merge mai departe cu incredere. Nu oamenii sunt, intotdeauna, cei mai buni interlocutori, sfatuitori sau profesori, ci natura poate oferi exemple mult mai puternice.

Capricorn Horoscop 10 septembrie

Daca tot vrei sa intri in polemici cu toata lumea, bazeaza-te numai pe cunostinte solide in acele domenii care nasc atatea controverse. Nu-ti da cu parerea fara sa ai in spate si bagajul potrivit de experiente. Daca nu ai date foarte certe, imediat se va trezi cineva sa te contracareze si nu se stie cat de bine vei face fata confruntarii. Ai tu un as in maneca de care te poti folosi cu succes, pentru ca ai studiat problema indelung si ceea ce spui acum cu atata vehementa e fapt concret pentru care ai baga si mana in foc, convins ca nimeni nu te-ar putea contrazice!

Citeste si: Horoscop saptamanal 5-11 septembrie 2016. Se schimba lucrurile in bine pentru Balante

Varsator Horoscop 10 septembrie

Priveste un pic catre obarsii, catre vremuri de demult sau spre povestile de viata ale rubedeniilor, pentru ca poate reveni ceva in actualitate din fostele vremuri, care poate avea acum un mesaj foarte puternic de transmis. O fotografie de dinainte de razboi, un document gasit prin cutiile din podul bunicilor, o monografie a satului in care au copilarit ai tai pot oferi acum un punct de plecare spre o poveste noua. Ia legatura cu rude de la care poate nu mai aveai nicio veste, pentru ca exista sansa de a primi de la ele informatii foarte pretioase despre lucruri uitate sau niciodata cunoscute cu privire la originile tale.

Pesti Horoscop 10 septembrie

O persoana noua apare in calea ta si simti ca va leaga ceva din prima clipa. Atractia pare a fi reciproca, deoarece tu ii inspiri personalitate si forta, in timp ce el tie iti inspira sensibilitate si calm, exact ceea ce te-ar completa pe tine perfect. Formati un tandem excelent impreuna, tocmai pentru ca fiecare intra in joc cu ceea ce nu are celalalt. Nu inseamna ca sunteti diametral opusi, ci ca, daca va puneti la un loc, fiecare, calitatile si cunostintele, ati putea crea un intreg de invidiat. Poate fi inceputul unei asocieri, al unei colaborari fructuoase sau al unei prietenii de viitor, deci fii deschis la dialog.

Horoscop 10 septembrie 2016 oferit de Acvaria.

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More