Aceasta este cea mai secretoasa zodie!

13.05.2016
Aceasta este cea mai secretoasa zodie!

Aceasta zodie tine multe secrete si nu vrea sa isi impartaseasca cu cei din jur ideile si sentimentele, chiar daca sunt persoane apropiate. Are o teama imensa de a fi ranita, asa ca prefera sa isi tina gandurile ascunse. Nu se lasa dusa de nas si pune mult accent pe rationalitate.

Ii plac banii si da dovada de materialism in majoritatea cazurilor. Nu este deloc o zodie cu dare de mana si, in secret, se gandeste cum sa faca mai multi bani, gasind in acelasi timp si modalitati de a economisi.

Nu sta foarte bine la capitolul relatii, ba chiar ii este foarte greu sa stabileasca relatii cu alte persoane. Nu este foarte sociabila si detesta atunci cand cei din jur ii pun intrebari si incearca sa afle cat mai multe.

Isi mascheaza foarte bine adevaratele sentimente, asa ca nu stii niciodata daca trairile pe care le afiseaza sunt veritabile sau nu. Oricum nu ii place sa vorbeasca despre asta. Daca o sa o intrebi ceva despre personalitatea ei, o sa iti dea un raspuns evaziv, iar in sinea ei deja se simte iritata pentru ca esti prea curios.

Citeste si: Zodiile care se gandesc doar la SEX

Citeste si: Zodiile cu cea mai mare agresivitate 

Din cauza secretomaniei de care da dovada, iti da impresia ca nici intr-o mie de ani nu vei ajunge sa o cunosti cu adevarat.

Afla in pagina urmatoare cine este cea mai secretoasa zodie!