Connect with us
medium-21072015

Horoscop

Afla daca ai abilitati de medium si vezi cum le poti dezvolta

Orice om de pe planeta ar fi incantat sa descopere faptul ca are puteri paranormale, putand astfel sa fie medium. Atat psihologii profesionisti cat si oamenii de rand isi pun aceasta intrebare la un moment dat in viata.

CITESTE SI: TOP 4 TEORII STIINTIFICE CARE EXPLICA CUM PERCEPEM TIMPUL: CEA DE PE LOCUL 1 ESTE ULUITOARE!

Atunci cand ajungi sa iti pui intrebarea daca esti sau nu medium, primul lucru pe care trebuie sa il clarifici este daca ai capacitati de clarauditiv sau de clarvazator.

Un clarvazator este acea persoana cu capacitati de medium care vede in viitor. Cum iti dai seama daca ai aceasta abilitate? Printr-un simplu test de clarviziune. Poti lua un simplu test pentru orbi si daca reusesti sa il descifrezi fie si doar putin pentru inceput, atunci aceasta este drumul pe care trebuie sa il urmezi.

O persoana care are capacitati de medium clarvazator poate sa vada anumite evenimente din viitor, importante atat pentru propia viata cat si pentru a celor din jur. Urmatorul pas este sa incerci sa iti exersezi abilitatile pe prieteni, iar daca evenimentele din viata lor au putut fi prezise de tine, atunci nu mai este niciun dubiu.

Un clarauditiv este o persoana care are capacitatea de a auzi voci. Daca mergi intr-o casa in care a murit un membru important al familiei, si poti sa auzi, pe langa sunetele uzuale, alte frecvente usor ciudate pe care nimeni din incapere nu le poate descifra, atunci inseamna ca ai capacitati de clarauditiv.

Anumiti oameni care au abilitati de medium bine dezvoltate la nivel psihic au si o perceptie extrasenzoariala care ii ajuta sa simta daca ceva rau ,,pluteste” in jurul lor.

Sursa foto: curiosidades.batanga.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top