Așa va arăta Apocalipsa? IMAGINILE CARE DAU FIORI

23.05.2015
Așa va arăta Apocalipsa? IMAGINILE CARE DAU FIORI

Multă lume se întreabă cum va arăta Apocalipsa, și, mai ales, ce anume o va declanșa? Ciudatele furtuni de nisip din ultima perioadă sau cutremurele care au îngrozit lumea (cel mai recent, cel din Nepal) pot fi semnele apropierii sfârșitului lumii, cred cei mai mulți.

Artistul digital și fotograful rus Evgeni Kazantsev a manipulat mai multe fotografii prin care simulează Apocalipsa: o furtună de nisip lovește capitala Cataluniei, Veneția seacă, Munții Alpi rămân fără zăpadă, păsările lui Hitchcock atacă orașele planetei sau un ghețar aterizează direct pe o plajă cu mulți turiști.

Artistul rus a realizat fotografiile cu descrierile de mai sus pentru o companie de asigurări, sub portofoliul intitulat „Vin cataclismele”. Fotograful expune în pozele apocaliptice dezastrele care pot lovi planeta oricând din cauza nepăsării celor care o locuiesc, mare parte a scenariilor având legătură cu încălzirea globală.

Unele dintre scenariile expuse de artistul rus au început deja să aibă loc: Veneția a secat pe anumite canale deja iar furtunile de nisip au făcut ravagii în Belarus și China în ultimele săptămâni. Vezi mai jos seria de fotografii apocaliptice ale lui Kazantsev:

apocalipsa 1
Orașul Barcelona, devastat de o furtună de nisip, în scenariul lui Kazantsev

apocalipsa 2
Cârdul de păsări care atacă oamenii, la fel ca în filmul lui Hitchcock

apocalipsa 3
La plajă, cu ghețarii în spate

apocalipsa 4
Veneția rămâne fără apă…

Sursa fotografiilor: viralnova.com