Connect with us
O eclipsa de luna va avea loc pe 23 martie. Astrologul Maria Sarbu a explicat cum afecteaza acest fenomen inedit fiecare zodie.

Horoscop

Astrologul Maria Sarbu explica cum afecteaza eclipsa de luna din 23 martie zodiile

Astrologul Maria Sarbu a explicat cum influenteaza eclipsa de luna din 23 martie zodiile.

Cum sunt afectate zodiile de eclipsa de luna din 23 martie

Scorpion: Sanatatea iti cere mai multa odihna, munca iti cere mai mult timp dedicat. Noi colegi importanti in viitorul tau sau chiar un nou loc de munca.

Sagetator: Copii, distractie, pasiuni si prieteni noi. Iti asumi un risc si iesi dintr-un anturaj. Vrei putere si gustul ei te-a cam cucerit.

Capricorn: Schimbi locul tau, fie de serviciu, fie de acasa. Vrei sa ai liniste si nu iti mai pasa de cine pe cine conduce.

Varsator: Te concentrezi pe studiu si renunti la ceva situatii de vacanta. Ai multe de facut si multe de aflat, esti avid de cunoastere si ratiunea iti cere din ce in ce mai multe informatii, Apar documente importante pe care va trebui sa le semnezi.

Pesti: Faci investitii si cheltui multi bani, poate vei incepe un business nou in curand. Prioritatile financiare iti vor schimba atitudinea si te vor cobori cu picioarele pe pamant din orice sfera spirituala sau emotionala.”, dezvaluie astrologul Maria Sarbu.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top