Connect with us
O eclipsa de luna va avea loc pe 23 martie. Astrologul Maria Sarbu a explicat cum afecteaza acest fenomen inedit fiecare zodie.

Horoscop

Astrologul Maria Sarbu explica cum afecteaza eclipsa de luna din 23 martie zodiile

Astrologul Maria Sarbu a explicat cum influenteaza eclipsa de luna din 23 martie zodiile.

Astrologul Maria Sarbu a explicat cum influenteaza eclipsa de luna din 23 martie zodiile.

„Eclipsa va termina partial startul schimbarilor incepute in martie 2014. Toate aceste schimbari se vor desfasura pe parcursul a 20 ani de atunci. Va voi spune an de an ce alte evenimente mai au continuare in acest tavalug.

Ciclul a inceput o data cu 30 Martie 2014, cand se subliniau aspecte de initiative in dragoste, muzica, arta, dans, poezie, mari pasiuni inabusite in sfera sentimentala.

Se continua, in toamna aceluiasi an, cu povesti karmice de dragoste si de intensitate sexuala. Se vesteau povesti si energii feminine.

Citeste si:Mihai Voropchievici – horoscop saptamanal

Citeste si:Astrologul MINERVA, previziuni infioratoare

Cum sunt afectate zodiile de eclipsa de luna din 23 martie

Continuarea a venit in primavara anului trecut, o data cu descoperirea unor patternuri si socuri, traume emotionale. Apoi, toamna trecuta, a continuat cu evenimente incurcate, karma, consecinte, lacomie, perseverenta si rezistenta, aflarea unor secrete sau minciuni, furturi de identitati in dragoste si varsare de lacrimi.

Iar acum a ramas doar muza si dansul care le mai tine impreuna, ultimul bal sau ultima seara! Aceasta este povestea! S-a tesut de doi ani si se va contura in alti 17, timp in care cei doi, care au inteles (sau nu) ca se iubesc vor cauta solutii sa redevina un cuplu.

Pot face acest pas acum si sa isi danseze povestea 17 ani, sau, se pot cauta inca 8 ani de aici incolo, pana cand viata ii va aduce din nou impreuna!

Citeste in pagina urmatoarea cum este afectata fiecare zodie

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top