Connect with us
pacatelor-30072015

Horoscop

Calculeaza-ti cifra pacatelor si descopera-ti latura intunecata

Cifra pacatelor isi are originile in numerologia caldeeana si te ajuta sa iti descoperi latura intunecata a destinului tau.

Cifra pacatelor isi are originile in numerologia caldeeana si te ajuta sa iti descoperi latura intunecata a destinului tau.

Pentru a putea sa calculezi aceasta cifra, ai nevoie sa identifici literele prenumelui tau din lista de mai jos. Apoi aduna cifrele din dreptul literelor pana cand ajungi la un numar dintr-o singura cifra. Spre exemplu, numele tau este Maria: 4+1+2+1+1= 9 . Numarul 9 reprezentand in acest caz cifra pacatelor pentru persoanele cu prenumele de Maria.

Daca dupa ce ai adunat numerele din dreptul literelor prenumelui tau ai obtinut ca rezultat un numar de doua cifre, aduna-le intre ele pana cand obtii o singura cifra.

Pentru literele „ă” sau „â”, cifra este aceeasi ca in cazul literei „a”. Pentru litera „î”, la fel ca la „i”; pentru „ţ”, ca la „t” ; pentru „ș”, aceeasi cifra ca la „s”.

Calculeaza-ti cifra pacatelor si descopera-ti latura intunecata-1

CITESTE SI: ALEGE UN INSTRUMENT MUZICAL SI VEZI CE SPUNE ASTA DESPRE TINE

 Cifra pacatelor este 1

Daca cifra este 1, atunci insemna ca esti o persoana inventiva, ambitioasa si creativa. Latura intunecata a ta este reprezentata de egoism, incapatanare si delasare.

Cifra pacatelor este 2

Daca cifra pacatelor este 2, atunci insemna ca esti o persoana sociabila cu o extraordinara putere de munca in echipa. Latura intunecata a ta este reprezentata de starile depresive si de dorinta de manipulare.

Cifra pacatelor este 3

Daca cifra este 3, atunci inseamna ca esti o persoana fermecatoare si cu simtul umorului. Latura intunecata a ta este reprezentata de gelozie si de lipsa de incredere in oameni.

Cifra pacatelor este 4

Daca cifra este 4, atunci insemna ca esti o persoana disciplinata si constiincioasa. Latura intunecata a ta este reprezentata infidelitate si de nehotararea ta in luarea deciziilor importante.

Apasa aici pentru a citi continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top