Călugărul Cleopa din Arad prevestește O MARE NENOROCIRE în anul 2032

31.01.2015
Călugărul Cleopa din Arad prevestește O MARE NENOROCIRE în anul 2032

Părintele Cleopa din Arad a șocat de-a lungul timpului opinia publică prin luările sale de poziție pe mai multe subiecte, cel mai recent fiind cardul de sănătate. Duhovnicul de la Mănăstirea Gai din Arada susține că citit invers, cuvântul card înseamnă drac, iar noile cărți de identitate cu cip pot duce la pierderea identității sufletești a fiecăruia dintre noi, scrie efemeride.ro.

Totodată, părintele Cleopa Jurj din Arad ne mai avertizează să nu consumăm anumite băuturi carbogazoase deoarece conțin avortoni, acesta fiind unul dintre planurile ascunse ale Necuratului. Părintele Cleopa a avertizat că în 1999 s-a născut Antihristul, fiul Diavolului sau ”Dumnezeul mort” și că acesta se află deja printre noi, având 15 ani.

CITEȘTE ȘI: CELE 5 SECRETE ALE PERSOANELOR CU UN MENTAL PUTERNIC

„În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer. S-a născut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg şi în acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a băgat în copil, e ascuns undeva. Nu ţi se arată ţie. Tot merge, cu buletine, cu asta… asta e unul, semn, pe cer. Preţurile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului.

În scriptură scrie că diavolul are 666, copilul lui are 999 şi atunci vine. Socotim: la naşterea copilului diavolului, cât va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevărul şi trei ani va domni pe scaun, va veni judecata şi sfârşitul lumii.

Socotim ca babele, pe degete: va fi în 99, în 29 va fi pus pe scaun şi în 2032 va fi, cam aşa, zicem noi, va fi Dumnezeul băgat cu cipul, cu toate, care se pun în magazine, preţurile, cu 99, toate sunt cu numărul diavolului“, spune călugărul de la Mănăstirea Gai, conform efemeride.ro.

Un alt mesaj șocant pe care Cleopa Jurj l-a dat enoriașilor este să nu bea Cola, deoarece aceștia vor bea din sângele copiilor lor, deoarece această băutură, potrivit preotului, ar conține avortoni.