Votez Alegeri Locale 2020, stiri, rezultate, exit poll

Care este floarea sufletului tau in functie de ziua in care te-ai nascut

15.06.2019
Care este floarea sufletului tau in functie de ziua in care te-ai nascut

Ziua din saptamana in care ai venit pe lume spune multe despre personalitatea ta, iar in functie de calitatile tale, sufletul tau poate fi asemuit unei flori. Afla, in continuare, care este floarea sufletului tau, in functie de ziua in care te-ai nascut.

Luni

Cei nascuti in ziua de luni sunt persoane pe care le caracterizeaza modestia si carora le place sa ii ajute pe cei din jur. Au un spirit bland, plin de timiditate, de aceea floarea sufletului lor este stanjenelul (Irisul).

Marti

Cei nacuti in ziua de marti sunt plini de intuitie si curaj si nu se lasa intimidati cu una cu doua, luand initiativa cand nimeni din jur nu pare dornic sa o faca. Au un spirit mandru, de lider, iar floarea sufletului care li se potriveste este trandafirul rosu.

Miercuri

Nativii zilei de miercuri sunt persoane pragmatice si eficiente care cauta sa inteleaga ce sta la baza lucrurilor. Pot parea spirite reci, insa sufletul lor este unul foarte special, care poate fi inteles de putini. De aceea, floarea sufletului lor este cala.

Joi

Fericirea este cuvantul care ii caracterizeaza cel mai bine pe cei care s-au nascut joi. Optimisti si plini de incredere, au un suflet luminos si cald, intocmai din acest motiv floarea sufletului lor fiind floarea soarelui.

Vineri
Cei nascuti vinerea sunt mereu atenti si empatizeaza usor mai ales cu oamenii care au nevoie de ajutorul lor. Spiritul lor este unul foarte pur, ceea ce face ca floarea sufletului lor sa fie crinul alb.

Sambata
Persoanele care sunt nascute sambata dau dovada mereu de intelepciune, dedicare si cumpatare. Au un spirit calm si pasnic. Din acest motiv, floarea sufletului lor este floarea de lotus.

Duminica
Persoanele care s-au nascut duminica sunt creative, destepte, indraznete, optimiste. Cu suflete de artisti, ei nu au dificultati in a-si face prieteni intrucat sunt deschisi si ii atrag pe cei din jur ca un magnet. Floarea sufletului lor este orhideea.