Connect with us
Nativii din fecioară şi Jon Snow! Ce personaj din Game Of Thrones te reprezintă

Horoscop

Nativii din fecioară şi Jon Snow! Ce personaj din Game Of Thrones te reprezintă

Vrei să vezi care sunt asemănările tale cu personajele din Game of Thrones? Află cât de puternic sau sentimental eşti în funcţie de zodie!

Berbec

Primul semn al acestui zodiac este cunoscut nu doar pentru abilităţile sale de conducere şi carismă, ci şi pentru impulsivitatea şi temperamentul său. Berbecul nu e în stare să stea liniştit şi să privească neajutorat de pe margine, mai ales când ştie că e capabil să rezolve o situaţie dificilă. Uneori, totuşi, oamenii se simt copleşiţi de agresivitatea lui. Daenerys Targaryen se încadrează perfect în descriere.

Taur

Prințul Oberyn este devotat, fiabil, romantic, elegant şi bun ca Taurul. El se bucură de cele mai fine lucruri din viaţă şi nu e timid atunci când vine vorba de hedonismul şi materialismul de care dă dovadă. Din nefericire, el poate fi, de asemenea, ridicol de încăpăţânat atunci când are un scop, care duce în cele din urmă la prăbuşirea lui. Poate ar trebui să înveţi o lecţie de la Oberyn şi să renunţi la trecut.

Gemeni

Gemenii reprezintă două identități diferite într-o singură persoană. Cu acest nativ, oamenii sunt adesea nesiguri. Poate că este sociabil, distractiv și afectuos? Sau poate e nefericit, cu inima rece și nomadic? Cu Arya, nu știi niciodată cum stă treaba.

Rac

Robin Arryn este unul dintre puținele personaje pacifiste, care poate da o mână de ajutor. Lipsa lui de reținere când vine vorba de sentimentele sale, plus atașamentul său față de mama lui, arată că are caracteristicile acestei zodii. Oamenii născuți sub acest semn se spune că sunt predispuși să dezvolte schimbări de dispoziție și egoism ca mecanism de apărare, dacă nu sunt îngrijiți în mod corespunzător. În plus, aceștia sunt extrem de loiali față de cei apropiați, de familie și de casă, evitând războiul sau conflictul fizic.

Citeşte continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top