Ce spune semnul tău zodiacal despre obiceiul de a consuma alcool?

Ultimul update: joi 26 ianuarie 2017 12:25 Data publicării: joi 26 ianuarie 2017 11:45

Fiecare zodie are propriile trăsături. În timp ce unele dintre ele sunt partenerii perfecți pentru o seară petrectă într-un bar, altele ar putea fi o companie nepotrivită. Să vedem care este relația fiecărei zodii cu alcoolul.

Zodiile și alcoolul

Berbec. Cunoscut pentru firea sa prietenoasă, un Berbec ce a consumat o anumită cantitate de alcool se va asigura că toți ceilalți se distrează la fel de mult ca el. Și, nu fi surprins dacă îți va cumpăra ceva de băut până când va simți că ești la același nivel cu el. Este cu sigurață semnul zodiacal alături de care ai putea merge la bar. Îți va schimba imediat dispoziția.

Taur. Este un semn zodiacal loial, drept urmare va fi alături de tine indiferent de situație. Vrei să ieși undeva? Atunci Taurul poate fi însoțitorul perfect. Atenție, însă! Imediat ce alcoolul și Taurul se întâlnesc, încăpățânarea acestuia va ieși la suprafață. Nu este indicat să intri într-o altercație cu această zodie după ce a consumat alcool.

Gemeni. Cunoscuți pentru faptul că își schimbă dispoziția într-o secundă, Gemenii nu tolerează persoanele indecise. Trebuie să știe unde și cu cine ieșiți și ce veți face. Nu pot rămâne într-o locație pentru mult timp. Știi acei oameni care dispar imediat ce alcoolul începe să își facă efectul? Șansele ca ele să fie Gemeni sunt destul de mari.

Rac. Zodie care se lasă dominată de emoții, Racul nu este tocmai partenerul ideal pentru a ieși la o bere. Indiferent de situație, Racul își va exterioriza emoțiile. Și, când apare alcoolul în scenariu, atunci totul s-ar putea complica. Acum se bucură de moment, iar în secunda următoare va țipa la barman.

Leu. Leul este acolo unde se află și alcool. Nu poate ține pentru sine opiniile. Toți știm cât de vorbareți pot fi Leii imediat ce consumă puțin alcool. Ai grijă dacă vrei să-l pui pe Leu la locul său, având în vedere că rolul lui este acela de lider.

Fecioară. Îi poți găsi pe acești perfecțuioniști singuri, într-un bar, bând vin la sfârșitul unei zile. Nu sunt tocmai partenerii ideali pentru a ieși la o bere pentru că preferă uneori să fie singuri. Însă, dacă au dispoziția necesară, pot deveni însoțitorii perfecți pentru o noapte în oraș.

CITEȘTE ȘI: Luna norocoasă în 2017, în funcție de zodie, dezvăluită de Mihai Voropchievici

Balanță. Balanța este, probabil, persoana perfectă care îți poate ține companie într-un local. Mai ales când alcoolul apare în ecuație. Își dorește ca toată lumea să se ditreze și va lua măsuri în acest sens.

Scorpion. Dă-i unui Scorpion puțină tequila și imediat vei observa cum începe să își expună opiniile. Nu este nici un lucru bun, nici rău. Oricum, sunt oameni care vor bea alături de tine indiferent de situație. Un apect pozitiv este acela că Scorpionul știe cum să își ascundă emoțiile, așa că nu trebuie să îți faci griji că la un moment dat ar putea începe să plângă în mijlocul barului.

Săgetător. Ai grijă când petreci cu un Săgetător, ținând cont de faptul că poate avea o limbă foarte ascuțită. Iar alcoolul și furia nu fac deloc o echipă bună. Un lucru pe care trebuie să îl știi este acela că imediat ce beau alcool, Săgetătorii fac ceea ce le place cel mai mult: flirtează.

Capricorn. Capricornii sunt precum cameleonii. Se acomodează imediat, indiferent unde se află sau cu cine. Deci, sunt partenerii perfecți pentru o seară în oraș. Tot ce vor este să se distreze. Și se pricep cel mai bine la asta.

Vărsător. Ai grijă dacă plănuiești să bei alcool cu un Vărsător. Într-o clipă totul poate fi grozav, iar în cealaltă se poate alege praful. Asta pentru că Vărsătorul are o personalitate schimbătoare. Va fi o experiență interesantă să ieși cu un Vărsător, mai ales dacă urmează să consumați alcool.

Pești. Peștii pot etala emoții extreme, deci va fi o experiență interesantă să bei îmreună cu acest semn zodiacal. Dar ai grijă! Un pahar în plus poate face diferența pentru un Pește. Îi place spontaneitatea, așa că poate vei primi o invitație neașteptată la o bere.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:    
Comentarii