Cele mai mari greșeli pe care le faci în viață în funcție de zodie

14.03.2017
Cele mai mari greșeli pe care le faci în viață în funcție de zodie

Rac

Dacă viața ta ți se pare un eșec, asta se datorează faptului că îi pui întotdeauna pe alții pe primul loc. Ești un montagne-russe emoțional și te pierzi cu ușurință în sentimentele pe care le ai pentru o persoană. Deseori ai senzația că ai întâlnit persoana ideală și îi acorzi mai multă dragoste decât ar trebui. Este ușor să te pierzi în dragoste. Ai grijă ce faci!

Leu

Îți distrugi viața închizându-te în tine și ascunzându-ți sentimentele. Ratezi enorm de multe lucruri, deoarece îți consideri vulnerabilitățile ca fiind un semn de slăbiciune. Ești foarte bun în a părea dur și nepăsător.

Pentru că ești genul de persoană care își lasă nevoile emoționale pe planul secund, trebuie să ai mare grijă să nu ajungi să le ignori de tot. Altfel riști să te închizi prea mult și să fii copleșit de singurătate. Nu uita: sentimentele nu te fac o persoană slabă; negarea lor face asta.

Fecioară

Eșecurile tale se leagă de cât de exigent ești cu tine însuți. Ai tendința de ai pune pe alții pe primul plan și de a uita de propriile nevoi. Deși ești generos și oamenii te apreciază pentru asta, dragostea pe care le-o arăți altora nu reflectă și felul în care te vezi pe tine. Ești primul la autocritică și îți scoți tot timpul minusurile în evidență. Îți ești cel mai mare dușman dar și singura salvare.

Citește și: Care sunt zodiile compatibile în pat

Balanță

Greșeala ta cea mare este tendința de lăsa prea mult de la tine pentru a îi împăca pe alții, totul fără să ceri lucrurile pe care ți le dorești sau de care ai nevoie. Deși ești o persoană bună și toată lumea te place, oamenii au tendința de a profita de tine și de a te călca în picioare.

Îți ții emoțiile în frâu deoarece vrei să fii altruist, însă tensiunile se acumulează și ajungi să explodezi într-un mod extrem de neplăcut. Uneori ajungi să îi rănești pe cei la care ții tocmai datorită faptului că îți reprimi emoțiile și nu îți înfrunți problemele.

Scorpion

Cea mai mare problemă a ta este faptul că nu crezi că meriți să fii iubit și că îți este mai bine singur. Dintre toate semnele zodiacale, cu tine îi este cel mai greu cuiva să se înțeleagă. Ești foarte încăpățânat și nu ierți cu ușurință. Este greu ca cineva să îți cucerească inima, însă dacă reușește să o facă, va fi a lui pe vecie. Cel mai mare defect al tău este egoismul, care te face să îi rănești pe alții pentru a te proteja pe tine.

Săgetător

Tu îți distrugi viața din cauza fricii. Ai teamă de eșec și preferi să nu fi nimic și să rămâi blocat în aceeași situație. Deși o groază de idei și mult potențial, rareori reușești să concretizezi ceva. Învață să te concentrezi pe ceva și să duci lucrurile până la capăt.

Citește și: Cum să cucerești un bărbat în funcție de zodia lui

Capricorn

Senzația că trebuie să lupți mereu cu alții pentru a îți atinge scopul este motivul principal al eșecurilor tale. În loc să te bucuri de călătorie, tu pui multă presiune pe umerii, gândindu-te numai la destinație. Ești genul de om mereu pus pe treabă, însă vei regreta amarnic dacă nu îți vei acorda ți timpul necesar pentru a te bucura de micile plăceri ale vieții.

Vărsător

Îți lași trecutul să îți controleze viitorul și asta nu îți va aduce decât neplăceri. Tinzi să ții totul în tine și îți ești cel mai aprig dușman. Nu îți ierți greșelile din trecut și le târăști după tine în viitor. Preferi să îi îndepărtezi pe oamenii dragi din viața te, pentru că îi crezi prea buni pentru tine.

Citește și:

Pești

Eșecurile tale se datorează faptului că alegi mereu persoanele nepotrivite. Adopți obiceiuri nocive și te complaci în relații toxice. Avânt probabil cel mai cald suflet din zodiac, tinzi să gravitezi sper oameni care îți vor aduce doar suferință. Iar în momentul în care ești copleșit de durere, te faci singur să suferi și mai tare.