Connect with us
Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt vârstele critice și când au loc marile cumpene din viața fiecărui nativ.

Horoscop

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt VÂRSTELE CRITICE și când au loc mari cumpene

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt cumpenele prin care trece fiecare nativ și când au loc acestea.

„În astrologie îmi place să le denumesc examene astrale și aceastea au o anumită ciclicitate în timp, la fel la toate persoanele. La acestea se adaugă examenele personale, care în funcție de lecția fiecăruia în viață, apăr mai rar sau mai des. Luând o medie de vârstă de 70 de ani, două din aceste examene se remarcă printr-o importantă deosebită.

Primul, majoratul astral la aproximativ 29 de ani și al doilea, examenul de maturitate spirituală la aproximativ 58 de ani. Ele sunt resimțite de absolut toate persoanele și influențele astrale sunt deosebit de puternice în aceste perioade.

Însă tranzitul Saturnian îți impune reflectări mai serioase la fiecare 7 ani, pornind de la data nașterii, când el formează aspecte (prima cuadratură, opoziție și a două cuadratură), cu Saturnul natal.

Am constatat că cei mai mulți clienți, intuindu-și examenele, apar la consultație tocmai în pragul vârstelor mai sus amintite. Simt anumite presiuni, însă mulți nu știu încotro s-o apuce. Se cer schimbări majore și examenele prezintă adesea adevărate subiecte de olimpiadă, au schepsisuri și cei în cauza se pot păcăli. Simt că trebuie să facă anumite schimbări, însă mulți cred că dacă schimbă un serviciu cu altul sau își schimbă look-ul, au făcut ce trebuia.

Aici se cere corectarea în primul rând a unor greșeli karmice, iar dacă până la 29 de ani toate vi s-au împotrivit, e cazul să realizați că vi se da șansa să va schimbați soartă, alegând să faceți altceva în viață.

Spre 59 de ani pot apărea diverse afecțiuni pe sănătate, că răspuns al unor lecții de viață neînsușite, cărora măcar după această vârstă, când orice om ar trebui să se apropie de înțelepciune, trebuie să le găsiți răspuns. Fără credință nu se mai poate.

Alte cumpene sau examene astrale apar la fiecare 9 ani și va dau șansa să încheiați diverse ciclurii ale vieți. Oamenii sunt pe pământ pentru evoluție și reînnoire, așadar e bine să știți că tergiversarea unor probleme vechi ce nu va dau șansa să înaintați, poate fi oprită în mod firesc, beneficiind chiar de ajutor astral”, a susținut astrologul, într-un articol publicat în revista Lumea Misterelor, citat de astrostar.ro.

Citește și: Horoscop nocturn Cristina Demetrescu. Cum îți influențează Luna visele

Citește și: Astrologul Cristina Demetrescu avertizeaza: Marele CUTREMUR e aproape!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top