Connect with us
Semnul zodiacal influenteaza tot ce facem in viata de zi cu zi si pe Internet. Iata cum se comporta fiecare zodie pe Facebook.

Horoscop

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook

Fiecare zodie are un anume fel de a se comporta, atat in viata reala, cat si pe Internet. Iata cum influenteaza semnul zodiacal postarile pe Facebook.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Berbec

Berbecilor le plac pozele perfecte, fie ca este vorba despre un selfie sau despre un peisaj pe care l-au fotografiat intr-o calatorie. Perfectionismul ii caracterizeaza in tot ceea ce fac in viata, iar pozele de pe Facebook nu pot face exceptie de la aceasta regula.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Taur

Taurii incearca sa dea share celor mai interesante subiecte pe care le gasesc pe Facebook. Mereu intr-o vanatoare de like-uri, nativii acestei zodii se asteapta mereu ca postarile lor sa stranga un numar impresionant de comentarii si aprecieri.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Gemeni

Gemenii prefera sa stea in umbra cand vine vorba de Facebook. Ai putea avea impresia ca nu sunt interesati de aceasta retea de socializare pentru ca nu posteaza foarte des, dar ei sunt mereu acolo, analizandu-ti cu minutiozitate profilul si persoanele care iti sunt prieteni.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook  – Rac

Racii prefera sa stea mai mult pe Messenger si sa comunice cu persoanele apropiate. Desi nu sunt genul care sa posteze frecvent, ei vor da share unor subiecte de interes major.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Leu

Cei nascuti sub zodia Leu sunt mari amatori de selfie-uri si nu se sfiesc sa posteze mai multe pe zi, daca vor considera ca arata deosebit. Totodata, tind sa se supere atunci cand pozele nu ating numarul dorit de like-uri.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Fecioara

Fecioarele sunt mereu active pe Facebook, incat iti dau impresia ca nu pot sa traiasca fara aceasta retea sociala. Iti vor raspunde aproape instant la mesaje si vei vedea zilnic in feed-ul tau cel putin doua postari ale acestor nativi.

Vezi si: CALITATI si DEFECTE in functie de zodie

Vezi si: Mariana Cojocaru spune cum sunt barbatii in dragoste si sex in functie de zodie

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Balanta

Balantele cauta sa isi exprime opiniile prin postarile lor. Daca apare ceva viral sau un subiect de actualitate generala, fii sigur ca nativul Balanta va avea o opinie despre acest lucru, pe care o va distribui pe Facebook.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Scorpion

Scorpionii pot parea rautaciosi pe Facebook, pentru ca le place sa lase comentarii negative persoanelor pe care nu le au la suflet si sa le „intepe” ori de cate ori au ocazia. Cu toate acestea, ei sunt foarte atenti la ce posteaza pe contul personal, pentru a nu fi la randul lor atacati.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Sagetator

Sagetatorii sunt fanii videoclipurilor si ai gif-urilor, asa ca profilul lor va fi plin de filmulete amuzante, animatii inedite sau muzica. De asemenea, adora lucrurile care devin virale pe Internet.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Capricorn

Capricornii sunt fanii citatelor si vor distribui constant vorbe de duh pe care ei le considera interesante. Asa ca daca vrei sa vezi cele mai intelepte cugetari sau poate un mesaj emotionant despre iubire, urmareste profilul unui Capricorn.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Varsator

Persoane foarte active pe Facebook, care cauta permanent sa isi mareasca numarul de prieteni din lista. Le place sa comunice tot timpul si sa fie bagati in seama, asa ca nu vor sta departe nici macar o zi de reteaua de socializare.

Cum se comporta fiecare zodie pe Facebook – Pesti

Pestii isi schimba des poza de profil si cover-ul si doresc sa arate impecabil in poze, de aceea vor folosi multe filtre si efecte. Nativii din aceasta zodie au o grija deosebita la ce posteaza sau distribuie si vor sa fie mereu primii cand vine vorba de numarul de like-uri primite.

foto: hdwallpapersfit.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top