Connect with us
Universului-24072015

Horoscop

Descopera-te cu ajutorul matematicii Universului

Matematica Universului este cea care sustine totul intr-o armonie perfecta. Descopera cine esti cu adevarat si afla care sunt scopurile tale spirituale cu ajutorul ei.

CITESTE SI: CELE 3 LEGI MAJORE ALE UNIVERSULUI CARE ITI GUVERNEAZA INTREAGA VIATA

Matematica Universului te ajuta sa iti descoperi punctele forte dar si slabiciunile prin intermediul numerelor. Poti invata cum sa ai controlul asupra emotiilor tale si sa le identifici pe cele negative pentru a le putea bloca sau elimina.

Orice persoana poate fi analizata cu ajutorul numerelor care o definesc. Numerograma personalizeaza individul, ajutandu-l sa dezvolte o relatie stransa cu propriile sentimente. O alta lege a Universului, Legea vibratiei, reprezinta explicatia pentru care multi oameni nu se inteleg intre ei, si asta pentru ca mintile lor vibreaza pe fregvente diferite. Tainele vibratiilor tale sunt pastrate in data zilei de nastere, care in planul numerelor poarta numele de „numar psihic”.

Cu ajutorul matematicii Universului te poti ajuta sa iti descoperi care sunt motivatiile personale, cum sa iti pui in valoare talentele dar si ce puncte slabe ai si cum le poti transforma in puncte forte. Toate stiintele vechi pornesc de la Hermes Trimegistrus, de unde si denumirea de hermetica, acesta fiind considerat drept fondatorul astrologiei si alchimiei.

Iata cum iti poti afla numarul psihic cu ajutorul matematicii Universului: spre exemplu, data nasterii tale este 01.01.1990. Uite cum se caluculeaza: 1+1+1+9+9=21 apoi 2+1= 3. Asta insemna ca cifra 3 este numarul tau psihic.

Care este numarul tau psihic?

Sursa foto: kavlifoundation.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top