Două zodii vor câştiga la LOTO în decembrie: Ce numere trebuie să joci, ești pregătit?

Ais Cristian
12.11.2017
Două zodii vor câştiga la LOTO în decembrie: Ce numere trebuie să joci, ești pregătit?

Luna cadourilor se apropie, astfel că un câştig suplimentar de bani nu strică niciodată.Potrivit astrologilor, există două ZODII care vor fi guvernate de “Zeii Norocului” în ultima lună din 2017.

De obicei, nu prea reuşesc să dobândească bani sau alte bunuri fără să depună un mare efort, dar de data asta, se schimbă macazul.

Aşadar, care sunt cele două zodii care vor da lovitura chiar şi dacă vor juca la Loterie? Acestea sunt Berbec şi Balanţă.

Se pare că, pentru nativii acestor zodii problemele din anii trecuți vor dispărea și se vor bucura de multe luni de liniște și armonie pe toate planurile: în dragoste, la serviciu și pe plan financiar.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 12-18 noiembrie 2017. O zodie are o săptămână fantastică

Zilele norocoase ar fi pentru Berbeci pe 14 decembrie, iar pentru Balanţe 20 decembrie, însă toată luna va fi favorabilă pentru ei.

Berbecul este de obicei o persoană foarte norocoasa. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au șanse foarte mari de a câștiga la loto, însă nu vor fi impresionate sau copleșite de un câștig mare. Cu cât un berbec inveșteste mai mult, cu atât va câștiga și mai mult. Pentru anul 2017, berbecul se poate ajuta și de câteva numere care îi sunt mai norocoase: 2, 8, 12, 25 sau 31.

Cei din zodia taurului sunt, de obicei, persoane foarte raționale. În fiecare clipă din viață își concentrează eforturile muncind din greu pentru a obține bunăstarea și nivelul de trai dorit. Asta nu înseamnă însă că norocul nu îi poate surâde unui nativ din taur, dacă își încearcă șansele la loto 6 din 49. Câteva numere norocoase pot fi: 6, 8, 13, 15, 27 și 32.

Zodia aceasta va câstiga la Loto, în 2017!

Gemenii au la rândul lor noroc cu carul. Dacă unul din membrii unei familii se află în zodia gemenilor, atunci este cel mai predispus să câștige la loto. Din păcate, nu de fiecare dată gemenii știu să profite la maximum de oportunități. Cel mai probabil se poate întâmpla ca nativii din gemeni să piardă biletul câștigător al premiului cel mare, așadar… atenție! Numere norocoase pentru gemeni sunt 2, 4, 17, 21, 35 si 39.

Nativii din zodia racului nu sunt cei care se încred prea mult în jocurile de noroc. Chiar daca apare această reținere, chiar dacă norocul de a câștiga la loto nu este cel mai important pentru raci, tot ar trebui să încerce să joace în acele zile în care se simt norocoși. Numerele pe care pot să mizeze sunt 1, 9, 17, 31, 35 sau 41.

Pentru cei din zodia leului, astrele și sansele par să surâdă în continuu. Avertismentul este însă unul real pentru lei, întrucât pot să exagereze uneori cu jocurile de noroc de orice formă. Nu e de mirare dacă un nativ din zodia leului ajunge milionar în euro peste noapte, cu atât mai mult cu cât încearcă la loterie numere precum 1, 6, 10, 17, 24 sau 31.

Urmează fecioara, o zodie ai cărei reprezentanți nu se văd câștigând la loto. Majoritatea celor născuți sub acest semn zodiacal consideră că jocurile de loto sunt cumva trucate sau măsluite, cred tot timpul că există un fel de conspirație la mijloc.

Totuși, cu o atitudine pozitivă și cu o combinație de numere norocoase, acestea au șanse reale la un premiu mare la loterie. Cele mai norocoase numere pentru cei din zodia fecioarei în anul 2017 sunt 4, 5, 11, 15, 21 și 30.

O persoană din zodia balanței, înainte de a câștiga efectiv la loto, își face deja planuri despre cum ar investi și cheltui banii. Persoane mai visatoare din fire, balanțele pot însă să exagereze de asemenea cu investițiile în jocuri de loterie. Și pentru această zodie este nevoie de moderație. Numerele pe care se pot baza balanțele pentru șanse mai mari de câștig la loto sunt 2, 6, 11, 21, 26 și 31.

Citeşte şi Un ciclon imens se abate dinspre Sud-Est. Previziunile alarmante ale unei clarvăzătoare

Comentarii
  • mariana spune:

    Bineinteles ca va castiga IOHANIS cu ajutorul tradatorilor.noi,poporul,vom fi cu ochii pe ei ,sa-i cunoastem,caci semne vor fi cat mai curand pentru cei ce au tradat ROMANIA.Sa-si ocroteasca copiii,primii nascuti.Sa-i duca cat mai departe de ROMANIA.Cei din Partidul (stiu ei care)istoric,care au dat ordin sa se traga cu tunurile in taranii de la 1907 sa faca un pas in spate ,intrucat nu s-au spalat de pacate.ROMANII NU UITA NIMIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *