Connect with us
Eclipsa de Soare din 14 decembrie. Cum ești afectat în funcție de zodie

Horoscop

Eclipsa de Soare din 14 decembrie. Cum ești afectat în funcție de zodie

Eclipsa de Soare din 14 decembrie 2020 va afecta toate zodiile, mai mult sau mai puțin. Este o perioadă dificilă pentru majoritatea semnelor zodiacale, însă ea va fi depășită cu succes dacă nu ne încăpățânăm să păstrăm lângă noi lucrurile și persoanele care nu ne mai fac bine.

Cum te va afecta eclipsa de Soare din 14 decembrie

Eclipsa de Soare va avea loc pe 14 decembrie, când apar ești fenomenul de Lună Nouă. Este momentul ideal să analizăm mai bine greșelile trecutului și să schimbăm macazul. Totuși, nu vă grăbiți să luați decizii importante mai ales dacă sunteți născuți în zodia Balanță. Iată cum sunt afectate toate zodiile de acest fenomen major!

BERBEC: Cel mai bine este să rămâi la locul tău în această zi și să nu te bagi în discuții inutile cu persoanele din jur. S-ar putea naște o mare ceartă de care chiar nu ai nevoie.

TAUR: Este momentul să afli adevărul și nimic nu te va opri din demersul tău. Vei afla răspunsul la o întrebare care te macină de foarte mult timp.

GEMENI: Este o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și ar fi bine să te abții de la cheltuieli care nu sunt urgente. Este mai bine să economisești în această zi.

RAC: Totul se schimbă pentru tine și nu ai prea mult timp de gândire. O persoană apropiată va face un gest care îți schimbă complet gândurile și perspectiva, așa că trebuie să rămâi deschis la tot ce este nou.

LEU: Ar fi bine să nu te mai gândești la ceilalți. Îți pasă mult prea mult de ce spun cei din jur și din cauza asta nu reușești să îți duci la îndeplinire obiectivele.

FECIOARĂ: Ar fi timpul să fii sincer cu tine însuți și să recunoști unde ai greșit. De asemenea trebuie să iei în considerare că nu ești tu cel care poate salva omenirea, așa că concentrează-te pe propria ta viață.

BALANȚĂ: Balanțele nu trebuie să recurgă la decizii drastice în această zi, deoarece au mare posibiliate să se înșele și să greșească.

Scorpionii au o zi deosebită

SCORPION: Ziua de 14 decembrie îți aduce foarte multe emoții și te încarcă pozitiv. Pentru tine este o perioadă de mare succes.

SĂGETĂTOR: Nu regreta trecutul și mergi înainte cu fruntea sus. Azi vei descoperi că deciziile luate în trecut sunt foarte bune.

CAPRICORN: Ai șanse mari să câștigi o sumă de bani care t eva ajuta să ieși din impas. Totul va decurge conform planului sua chiar mai bine.

VĂRSĂTOR: Nativii din zodia Vărsător au un noroc mare astăzi și succesul se va manifesta pe plan profesional. Ziua de 14 decembrie aduce o schimbare mult așteptată.

PEȘTI: Peștii sunt nevoiți să se calmeze și să nu mai intre în polemici cu membrii familiei, pentru cp totul s-ar putea sfârși cam rău.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top