Connect with us
Eclipsă de Soare în 21 iunie. Cum sunt influențate zodiile

Horoscop

Eclipsă de Soare în 21 iunie. Cum sunt influențate zodiile

În data de 21 iunie are loc o eclipsă de Soare care va aduce numeroase schimbări în viața fiecărei zodii. Este vorba despre o eclipsă parțială de Soare care poate fi văzută și din țara noastră. Fenomenul mult așteptat de pasionați va începe la ora 08.15, cu maximum de acoperire la 08.43 și se va încheia la 09.12. În aceeași zi este și Lună Nouă în zodia Rac, fenomen influențează de asemenea zodiile.

Eclipsă de Soare în 21 iunie. Cum sunt influențate zodiile

Majoritatea zodiilor vor fi afectate de eclipsa de Soare din 21 iunie, însă impactul cel mai mare va fi asupra zodiilor de apă: Peștii, Racii și Scorpionii.

Berbec

Schimbările pe car ele veți vedea în viața dumneavoastră sunt legate cel mai mult de casă și familie. Este posobil să vă gândiți la renovări.

Taur

Eclipsa de Soare pune accent pe comunicarea cu membrii familiei dumneavoastră. Este timpul să spuneți ce vă doriți cu adevărat și să nu vă mai ascundeți după deget.

Gemeni

Este o perioadă excelentă pe plan profesional. Aveți șanse mari să fiți promot la locul d emuncă sau să aveți un căștig pe care îl așteptați de ceva vreme.

Rac

Este momentul să priviți în interiorul voastră și să vă axați pe spiritualitate. Este o perioadă oportună pentru a reflecta și a face schimbări la propria persoană.

Leu

Este momentul să o luați de la capăt și să puneți punct unei relației de iubire, de prietnei sau de afaceri care este toxică și nu vă servește.

Fecioară

Un vechi prieten apare din nou în în viața voastră pentru a vă arată adevărata putere a prieteniei. Viața socială este înfloritoae și cunoașteți multe persoane care vă impactează într-un mod benefic.

Balanță

Eclipsa Solară are loc în casa carierei voastre, așa că este perioada ideală să faceți ceea ce v-ați dorit de mult pe plan profesional. Poate că a venit în sfîrșit clipa să vă schimbați locul de muncă sau chiar să avansați la cel actual.

Scorpion

Primiți vești de la o persoană aflată la mare depărtare, iar asta vă schimbă perspectiva de viitor. Lucrurile iau o întorsătură complet diferită în doar câteva momente. Fiți pe fază!

Săgetător

Luați o decizie foarte importantă în legătură cu relația de cuplu. Este în final momentul să nu vă mai lăsați dus de val, ci să acționați pentru a vă schimba situația.

Capricorn

Un vis care părea de mult pierdut prinde din nou contur. Prindeți curaj să faceți noi planuri și să acționați într-o direcție pe care vă gândeați să o abandonați.

Vărsător

Primiți o oportunitatea uriașă legată de locul de muncă. În sfâtșit sunteți apreciat așa cum vă doreați și asta vă va face să vă simțiți mult mai productiv.

Pești

Eclipsa din 21 iunie vă sporește pasiunea în dragoste. Persoanele care nu au un partener își pot găsi unul, pentru că este momentul ideal.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top