Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu. Ești implicat, ca de obicei în diferite lucruri pe care le abordezi cu entuziasm. Încearcă însă, să îndulcești modul în care te raportezi la oameni. Cu toate acestea, ai tendința să te implici prea mult în viața lor personală și profesională. Ai chiar tendința de a face munca în locul lor. Încearcă să eviți asta. Gândește-te cum te poziționezi în grup. 

Legătura Soarelui cu Neptun te poate face să ai mai greu încredere în propria ta judecată. Chiar dacă în profunzime simți că ceva nu este în regulă, este posibil să asculți cu inima și nu cu rațiunea. Dacă cunoaști pe cineva care este expert în astfel de probleme, cere părerea lui. 

Luna în Pești poate fi un apel la a folosi logica și nu emoția pentru a face o anumită constatare. Aceasta ar putea fi singura modalitate de a ajunge la adevărul acestui aspect.

Pe măsură ce Marte face pătratul cu Neptun, ar putea fi ușor să revii la dependențele tale preferate pentru a bloca o situație dureroasă. Conectarea cu un terapeut sau consilier ar putea fi o modalitate de a evita acest lucru și ar putea aduce și vindecarea definitivă. Ai curajul și fă-I, te vei simți eliberat.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu Relațional

Dacă ești ai o mică întâlnire, atunci transform-o într-o ocazie romantică, deoarece energiile planetare îi încurajează pe cei cu prezență de spirit și care știu să flirteze și să fie pasionali. Fă din alimente clipe senzuale, o experiență de neuitat. Dacă ești în căutarea iubirii, dar nu poți petrece mult timp în public, există o mulțime de modalități de a vă distra online.

Care parte a personalității tale este mai deosebită? Arat-o în timpul excentricei luni din Vărsător. Cineva va fi atras de stilul tău neobișnuit.

Pătratul Soare – Neptun de la începutul săptămânii radiază o energie confuză și, cu cât încerci mai mult să faci ceva anume, cu atât eșuezi. Lasa lucrurile să curgă.

Duminică, Luna este în Berbec, intensificând viața sentimentală cu acea scânteie mult dorită. Nu aștepta să acționezi, dacă simți chimia cu cineva, sună-o/-l!

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu Profesional

În efortul de a rămâne concentrat pe munca ta, e posibil să fii dezinformat ceea ce te poate scoate de pe traseu. Dacă ceva sună suspect, fă-ți timp să verifici de două ori, în loc să mergi în grabă fără a pune întrebări.

Asumă-ți curajul de a spune lucrurilor pe nume, dar cu diplomație. Cuvintele pot provoca abuzul verbal dacă nu ești atent. Alții sunt foarte agresivi astăzi, iar acest lucru nu înseamnă că trebuie să joci pe lângă drum. Ia-o ușor.

Ambiția este puternică iar perioada, bună pentru o prezentare creativă sau dramatică. Fă tot ce poți pentru a-ți îmbunătăți abilitățile. Dacă ești în mijlocul unui proiect mare, fă pauze dese pentru a fi în alertă. Această perioadă te poate aduce la răscruce. Ia deciziile importante cu incredere. Poți face multe stând în spatele scenei ajutând șefii să își îndeplinească munca. De asemenea, acordă atenție micilor detalii.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu Financiar

Aspectele de săptămâna aceasta sunt ca și cum ai încerca să bagi un băț prin gard să vezi ce fumegă și când colo să declanșezi dinamita. Este bine pentru că te face capabil să mergi mai departe cu obiectivele tale, dar totul trebuie gestionat cu grijă, deoarece există multă putere, aproape palpabilă. Ai putea să-ți pierzi cumpătul cu colegii, șefii, prietenii și membrii familiei. În schimb, știi foarte bine unde vrei să fii așa că nu ai decât să-ți alegi parcursul pentru a ajunge acolo.

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu Sănătate

Capacitatea ta de a instiga la lucruri noi este bine cunoscută. Cu energia predominantă de săptămâna aceasta, ești în mod special setat pe o direcție „nouă și îmbunătățită” de a face lucrurile. Ești inspirat să regenerezi vechiul și vei găsi o nouă modalitate de a-ți direcționa energiile. Pentru a îmbunătăți acest proces, acordă o atenție deosebită dietei. Fructele și legumele proaspete și aportul scăzut de cofeină sunt foarte recomandate, la fel ca înlocuirea peștelui cu carne roșie.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 iunie – Leu VIDEO

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top