Connect with us
Evenimente astrologice din iulie 2020. Cum influențează acestea zodiile

Horoscop

Evenimente astrologice din iulie 2020. Cum influențează acestea zodiile

De la începutul anului, au avut loc multe mișcări în plan astrologic, care au marcat existența fiecărei zodii. Luna iulie va fi una bogată în ceea ce privește evenimentele astrologice care vor avea loc și care îi vor influența semnificativ pe oameni. Ceea ce se va întâmpla în această lună va aduce un val de energie incredibil, de care mulți dintre noi ar trebui să ținem cont și să profităm cât de mult putem.

Evenimentele astrologice din iulie 2020. Cum influențează acestea zodiile

La 2 iulie 2020 are loc unul dintre cele mai importante evenimente astrologice. Saturn intră în Capricorn și va rămâne în această zodie până la finalul lunii decembrie. Astfel, zodiile vor observa că majoritatea problemelor care le-au dat bătăi de cap în perioada trecută, în special cele apărute în luna martie, se vor resimți și acum. Este important să ne mobilizăm și să le rezolvăm pentru totdeauna și să reușim să ne desprindem de trecut.

În intervalul 3-7 iulie 2020, Sirius se va alinia cu Soarele. În timp ce Soarele ne oferă lumină, căldură, ne dă cele mai bune și sclipitoare idei, resursele necesare pentru a duce la bun sfârșit orice plan și poftă de viață, Sirius ne întinerește sufletele și ne menține pe un trend ascendent în ceea ce privește reușitele profesionale. Este un moment foarte bun pentru a fi mai atenți la lucrurile care ne fac fericiți, fără a ne mai pierde în detalii și a ține cont de lucruri nesemnificative.

La 5 iulie 2020, Luna plină în Capricorn vine pentru a încheia capitole neplăcute și pentru a da frâu liber experiențelor plăcute. Tot ce a fost rău până acum va rămâne în urmă, iar tot ce va mai conta vor fi momentele de iubire, de fericire și reușitele ce ne așteaptă. Va fi o perioadă excelentă pentru noi începuturi, pentru schimbări importante și pentru a ne detoxifica sufletele de tot ce ne-a lăsat până acum un gust amar și ne-a marcat negativ.

Evenimente astrologice importante

În ziua de 12 iulie 2020, Mercur își reia mersul direct în zodia Rac. Va fi o perioadă liniștită, în care nativii zodiilor își vor pune ordine în gânduri și în minte, își vor organiza viața și vor dobândi o viziune mult mai clară asupra lucrurilor care se întâmplă în viața lor. Schimbările nu ne mai sperie atât de mult, ba chiar vom fi deschiși oricărei provocări pe care ne-o aduce viața, fără a ne mai teme de eșec.

În data de 20 iulie 2020, Luna Nouă în Rac vine cu începuturi noi pentru multe zodii. Ne vom stabili obiective importante, vom fi tentați să ne implicăm în cât mai multe proiecte importante și simțim nevoia mereu de recunoaștere. Totuși, Saturn va fi destul de activ și s-ar putea să transmită energie puternică, greu de acceptat. Vor fi momente în care nu vom putea gestiona situațiile în care ne aflăm, momente în care ne vom simți presați de anumite persoane, dar și de timpul niciodată suficient pentru a duce la bun sfârșit o acțiune.

La final de lună, la 22 iulie 2020, Soarele intră în zodia Leu și vom simți cu toții puterea acestui semn zodiacal. Vom fi mai încrezători, ne vom dori mereu să ne autodepășim și ne vom aprecia propria persoană mai mult decât oricând. Vom lupta pentru ceea ce ne dorim și nimic nu ne va putea opri din drumul spre succes.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top