Connect with us
Hidromantia este arta divinatorie prin care poti sa ghicesti in apa. Iata cum poti sa afli ce ti-a rezervat viitorul folosindu-te de un pahar cu apa.

Horoscop

Hidromantia. Cum sa ghicesti viitorul folosind apa

Hidromantia este o practica folosita in vechime, de persi, pentru a prezice viitorul folosindu-se de apa. Este una dintre cele mai utilizate practici din Orientul Mijlociu si este considerata o veritabila arta divinatorie.

Hidromantia este o practica folosita in vechime, de persi, pentru a prezice viitorul folosindu-se de apa. Este una dintre cele mai utilizate practici din Orientul Mijlociu si este considerata o veritabila arta divinatorie.

Pentru a pune in practica aceasta arta, trebuie sa umpli un pahar sau un vas cu apa si sa suspenzi un inel de un fir gros de ata. Cu ajutorul firului de ata cu inel vei lovi vasul de cate ori va fi nevoie pentru a vedea viitorul. Acest pendul trebuie tinut langa vas iar interpretarile suna in felul urmator.

Adreseaza apei o intrebare care sa sune, de exemplu, cam asa: „Este adevarat ca maine voi obtine bursa mult dorita la acea facultate?” Daca raspunsul este negativ, pendulul se va misca in forma circulara, in sensul acelor de ceasornic, lovind foarte usor vasul cu apa sau paharul. In cazul in care raspunsul va fi unul pozitiv, pendulul se va misca inainte-inapoi, fara sa faca miscari laterale, lovind puternic vasul cu apa. Micile cerculete formate in interiorul vasului iti arata cat de intens este raspunsul afirmativ. Daca vei lua cu dificultate bursa, vasul va fi lovit usor, daca o vei lua din prima, pendulul aproape ca va dobori paharul cu apa.

Citeste si: GHICITUL IN CEAI. Lista interpretarilor

Citeste si: Ghicitul in cafea. LISTA INTERPRETARILOR

O alta metoda prin care apa era folosita in hidromantie pentru a afla adevarul ni s-ar parea astazi una de-a dreptul barbara. Vechii germani isi aruncau bebelusii in Rhin pentru a testa fidelitatea femeilor. Daca nou-nascutii stiau sa inoate, copiii erau legitimi. Daca nu stiau sa inoate si se inecau, era semnul ca sotiile lor au facut acei copii cu cineva din afara casniciei.

Hidromantia a fost practicata multa vreme si in Italia. Cand anumite persoane erau banuite de hotie, li se scria numele pe niste pietricele si apoi erau aruncate in apa. In functie de cercurile concentrice (daca se formeaza mai multe in afara centrului hotul a fost prins, daca se formeaza cercuri doar in centru, hotul mai trebuie cautat) se stia cine a furat si cine nu.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Nica

    2014-10-15T18:03:48+03:00 at 18:03

    Chestia asta o faceam prin liceu, cand chiuleam de la ore si ne adunam la vreo colega „s-o facem lata” cu nechezol si tigari „Top” luate pe sub mana. Intai chemam un spirit si daca acesta accepta sa comunice cu noi, incepea distractia cu inelul de aur (fara piatra) sau verigheta legata cu ata. Tin minte ca am chemat-o pe Iulia Hasdeu si cand pocnea de zor inelul de marginea paharului, s-a spart becul de la baie. Ne-am speriat si n-am mai repetat figura. Cred ca a fost o pura intamplare si mai cred ca sunt lucruri in viata, uneori copilaresti, cu care nu-i prea bine sa te joci.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top