Connect with us

Horoscop

Horoscop 14 februarie 2017. Berbecii au succes în carieră

Horoscop 14 februarie 2017. Previziuni pentru 14.02.2017!

Berbecii se bucură de împlinirea unui proiect la care au muncit din greu. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Cariera ta cunoaste un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes. Ati muncit umar la umar pentru acest moment de apogeu, dar ati asteptat sa se aseze lucrurile pe un teren sigur inainte de a extrage o concluzie si a spune tuturor ce ati realizat.

Ai fost prudent, nu te-ai bucurat inainte de vreme, desi toata lumea era incantata de rezultate, dar ai dat dovada de discretie si precautie ca sa fii sigur ca nimic nu se poate rasturna in ultima clipa. Acum tragi linia finala si poti sa te lauzi tuturor cu mandrie!

Taur

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, cand chiar tu ai putea comite o infractiune cu speranta ca nu va lasa urme. Ba da, va lasa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasa pacalit de perspective amagitoare.

Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi. Dar se poate ca si tu sa incerci sa pacalesti pe cineva cu vorbe mestesugite pentru a-l atrage intr-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de castigat dar nu pe cele mai corecte cai. Daca cinstea e mai presus de castig, te va mustra constiinta.

Gemeni

Un hop financiar te obliga sa opresti orice afacere in derulare pana la noi ordine. Posibil sa resimti un gol in portofel, peste care vei trece, dar cat timp nu primesti bani in plus care sa acopere lipsa, nu poti merge mai departe in ce ti-ai propus.

Poate e vorba de o amanare a unei plati, de incapacitatea de a-ti achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpara acum un obiect pentru care ai facut deja sacrificii, ca atare e bine sa lasi investitiile pe altadata. Momentan, nu mai sunt posibile si nici recomandabile, dar in curand se va reechilibra balanta.

Citește și: Horoscop februarie 2017: Luna cu schimbări în dragoste pentru zodii

Rac

Daca vrei sa ai o zi de succes, incearca sa faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multa experienta, de la care ai si tu inca foarte multe de invatat. Stai mai mult in compania celor in varsta, a fratilor mai mari, a parintilor, a prietenilor dintr-o generatie superioara celei din care faci parte, pentru ca sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile.

Cere-le parerea, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine, de la nivelul experientei lor bogate de viata si se arata dispusi sa ti-o impartaseasca si tie, cu drag.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top