Connect with us

Horoscop

Horoscop 15 februarie 2017. Fecioarele trebuie să-și țină nervii sub control

Horoscop 15 februarie 2017. Previziuni pentru 15.02.2017!

Fecioarele trebuie să își controleze temperamentul, sau riscă să distrugă o relație importantă.  Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

In interiorul tau e o furtuna de trairi si de ganduri greu de controlat ce te face sa te comporti ciudat. Multi vor interpreta gresit atitudinea ta, pentru ca, din cauza stresului, esti mai tacut, mai retras, mai pasiv, fara sa faci nimic, ca sa nu strici ceva.

Multi vor spune ca esti slab, ca e un semn de teama sau de lasitate ceea ce afisezi tu, dar tu consideri ca e mai intelept sa stai pe margine, fara sa intervii, mai ales atunci cand atmosfera e incarcata. Daca ai spune ceva, ai putea tensiona si mai mult lucrurile, ca atare incerci sa te abtii cat poti, sa nu faci ceva nelalocul lui.

Taur

Tu iti vezi de treaba cu seriozitate si simt de raspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care iti stau alaturi si care fac tot posibilul sa profite de eforturile tale si sa traga, mai apoi, succesul doar pe turta lor.

Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui iti oferi azi serviciile, ca nu cumva sa fie vorba de niste profitori mincinosi care se bucura de tot ceea ce faci, iar la final isi asuma ei toate creditele, uitand chiar sa-ti si multumeasca pentru rolul jucat de tine. Mai bine iti urmaresti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru ca azi nu merita sa oferi nimic celor care iti tin companie.

Gemeni

Oboseala acumulata in ultima vreme isi spune cuvantul intr-o activitate in care ai nevoie de concentrare, de atentie, de efort fizic. Nu prea dai randament, poate si pentru ca iti lipseste o motivatie, ceva care sa te impinga de la spate, fara sa te tot plangi de una, de alta.

Nici anturajul nu prea iti este de folos, de parca ai fi nimerit printre oameni la fel de demoralizati, de extenuati mental sau fizic, de dezinteresati de roadele finale ale acestei munci, si cum nimeni nu reuseste sa scape de aceasta stare de apatie, nici rezultatele nu se ivesc. Fa un efort sa lupti cu plictiseala!

Citește și: Horoscop februarie 2017: Luna cu schimbări în dragoste pentru zodii

Rac

Te afli intr-un anturaj preponderent feminin, dar in care nu te simti prea in largul tau, de parca nu s-ar discuta lucruri care sa te intereseze si pe tine. Faci cumva opinie separata, chiar daca esti de acelasi sex ca tovarasele tale, pentru ca tu ai cu totul alte probleme pe cap.

Se discuta despre cumparaturi, despre preturi, despre activitati mondene, or tu esti acum stresat de cu totul alte aspecte. Daca nu-ti gasesti locul in acest mediu, fa un efort sa pleci de aici, ca sa nu strici atmosfera in jurul tau cu o stare de indiferenta care-i poate deranja pe ceilalti.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top