Connect with us
Horoscop 16 septembrie 2020. Vărsătorii se gândesc cum să-și deschidă o afacere

Horoscop

Horoscop 16 septembrie 2020. Vărsătorii se gândesc cum să-și deschidă o afacere

Horoscop 16 septembrie 2020. Previziuni astrale pentru toate cele 12 zodii. Vărsătorii vor să investească bani într-o afacere și încearcă să găsească cea mai bună variantă. Pentru Gemeni au fost câteva zile pline cu activități, în care au trecut de la agonie la extaz. Vin zile mai bune.

Horoscop 16 septembrie 2020

Horoscop 16 septembrie 2020. Ziua de 16 septembrie aduce gânduri mărețe în mintea nativilor din zodia Vărsător. Au planuri mari cu viața și cu banii lor. Vor numaidecât să investească într-o afacere de viitor, iar pentru asta au nevoie de un plan foarte bine pus la punct. Aveți, în cele ce urmează, previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Nu mor caii, când vor câinii. Asta trebuie să știi și să înveți să privești pe drumul tău. Nu contează părerile celor din jur. Tu știi cine ești, ce vrei, și ce poți să faci, și asta e cel mai important. Nu te lăsa influențat de ce cred alții că e bine pentru tine. Ei nu au cum să știe.

Taur

Ai o zi bună, cu chef de treabă. Aveai nevoie de o zi cu mai multă energie, pentru că, în ultima vreme, ai tot lenevit. Încearcă să-ți găsești un scop, un țel, un obiectiv, pentru că altfel vor trece zilele pe lângă tine.

Gemeni

Gemenii au nevoie de odihnă. În ultimele zile au tot fost pe drumuri, au rezolvat lucruri urgente, și sunt mulțumiți de reușite. Nu le-a fost ușor, dar îi așteaptă câteva zile de odihnă, de care se vor bucura din plin.

Rac

Primești o veste de la o persoană dragă, cu care nu ai mai vorbit de mult. Te va bucura enorm, mai ales că totul se va concretiza cu o revedere ca la carte.

Leu

Te bate gândul să faci un curs, sau să te înscrii la o altă facultate, însă ești conștient ce implică asta. Discută cu partenerul/partenera și cere-i o părere. Timpul tău va fi cel care va avea de suferit. Pune totul în balanță, să vezi dacă merită.

Fecioară

Te simți obosită, dar ești motivată să continui cu tot ce ți-ai propus. Te gândești să faci niște cumpărături pentru casă, dar parcă ai vrea să protejezi bugetul familiei. Găsește o variantă de mijloc.

Balanță

Te gândești că ar cam trebui să iei o decizie importantă, dar nu știi de unde să începi. Ascultă-ți mintea și inima, și înțelege-te pe tine, ca mai apoi să îi poți înțelege și pe ceilalți.

Scorpion

Vrei să faci o investiție majoră care implică multe resurse. Ești motivat și organizat. Nu uita, totuși, să mai ai și câte un moment de respiro.

Săgetător

Să ai încredere în tine, e perfect. Să ai încredere în tine și să devii înfumurat, e o problemă. Nu uita de unde ai plecat și fii onest în primul rând cu tine și apoi cu ceilalți. Riști să devii nesuferit.

Capricorn

Relațiile Capricornilor nu trec prin cea mai fericită perioadă, indiferent că este vorba de cuplu, afaceri sau colaborări. Există posibilitatea să se reactiveze probleme mai vechi, să afli lucruri care te supără sau te dezamăgesc.

Vărsător

Dacă vrei să profiți de partea frumoasă a lucrurilor şi să scapi de obstacole, trebuie să-ţi păstrezi luciditatea. În cazul în care te afli într-o relaţie care te sufocă sau îţi îngrădeşte libertatea, trebuie să iei niște măsuri.

Pești

Este o zi bună pentru activități de promovare, creație, prezentare, reprezentare, sau exprimare a talentelor.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top