Afacere inedită! Un român vinde aer îmbuteliat în Munții Carpați! 80 de lei doza

02.09.2020
Afacere inedită! Un român vinde aer îmbuteliat în Munții Carpați! 80 de lei doza

Un antreprenor român vinde aer îmbuteliat în Munții Carpați. Bărbatul s-a gândit să pună bazele unei afaceri, iar ce i-a ieșit este unic în țara noastră. O doză conține minumum 190 de inhalări și este la mare căutare…nu în România, ci în China și India.

Afacere inedită! Un român vinde aer îmbuteliat în Munții Carpați

Afacerea cu aer îmbuteliat a început acum doi ani și i-a adus succes antreprenorului român Mihai Arsene. Bărbatul vinde peste hotare aer îmbuteliat și colectat din Munții Carpați. Doza cea mai mare conține minumum 190 de inhalări și este la mare căutare de către sportivii români care îl folosesc ca un scut împotriva poluării. Prețul ei este de 80 de lei.

Dacă vrei să inhalezi aer sănătos din Munții Carpați, plătești o sumă modică și poți să spui că ai luat o gură de aer proaspăt.

Într-un interviu pentru Mediafax, antreprenorul spune că produsul inventat de el nu elimină poluare, dar îi protejează pe oameni de factorii poluanți.

„Majoritatea oamenilor îşi desfăşoară viaţa la oraş, în mediul urban, unde poluarea capătă amploare şi pragurile sunt depăşite zi de zi, acest produs nu vine decât ca un scut.”, a declarat Mihai Arsene.

Afacerea lui Mihai Arsene are succes în rândul sportivilor din România, însă, chiar și așa, nu este un succes răsunător. În China și India, însă, se pare că aerul colectat și îmbuteliat din Munții Carpați, este la mare căutare.

Afacere trăznită! Un român vinde aer îmbuteliat în Munții Carpați! 80 de lei doza
Afacere inedită! Un român vinde aer îmbuteliat în Munții Carpați! 80 de lei doza

Produsul a ajuns pe piețele internaționale la numai doi ani după ce a apărut în România, ceea ce pentru un startup, este un început bun.

Să fie acesta viitorul? Vom ajunge să inhalăm aer din butelii? Conform Business Magazin, se estimează că doar în India și China mor, în fiecare an, 3 milioane de oameni din cauza poluării.

Se pare că această situație îi determină pe oameni să apeleze la aerul îmbuteliat, și, de ce nu, la aerul îmbuteliat din Munții Carpați.