Connect with us
Horoscop 17 iunie - Decizii tranșante în viața unei zodii

Horoscop

Horoscop 17 iunie – Decizii tranșante în viața unei zodii

Horoscop 2017. Taurii fac planuri foarte frumoase alături de cei dragi. Citește previziunile pentru 17.06.2017.

Horoscop 2017 Berbec

Citește aici: Horoscop de weekend 17-18 iunie 2017. O zodie primește a doua șansă!

Nu pune la suflet sfaturile superioare venite de la o persoana a carui experienta o admiri si o recunosti, numai ca el nu prea stie sa fie delicat. Spune lucrurilor pe nume, cu cifre si date clare, cu argumente si rationamente logice, fara a apela prea mult la ceea ce transmite inima, or tu receptezi totul prin prisma emotiilor. Nici unul nu trebuie sa respinga pozitia celuilalt, de vreme ce sunteti croiti pe calapoade atat de diferite. Priveste cu un fel de inocenta naiva ce are el sa-ti transmita si daca va vedea ca nu intelegi sau nu le iei prea in serios, va schimba cumva tonul lectiei sale, spunandu-ti ce e de facut ca unui elev la inceput de curs.

Horoscop 2017 Taur

A sta acasa, singur, impovarat de stresul acumulat pe parcursul saptamanii, nu e cea mai buna solutie. Ai avea nevoie de compania unei persoane mature – a unui parinte sau a unui frate mai mare – care sa te asculte si sa-ti povesteasca din experienta sa bogata. Nu-ti turna cenusa in cap daca nu e nimeni prin preajma sa te ajute; poate nu stii tu la usa cui sa bati. Gandeste-te cine ar fi cea mai potrivit persoana pentru a te sustine intr-un moment delicat, pentru ca exact prietenii pe care poate te-ai fi bazat sunt primii care dispar. Cauta cu mai mare atentie confidentul tau de suflet!

Horoscop 2017 Gemeni

Nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu tine, pentru ca nu ai alaturi de tine oameni care gandesc la fel. Unii il iau pe nu in brate, altii critica tot ce aud, dar tu continua sa crezi in directia ta si gandeste pozitiv pana la capat. Nu te lasa invins de negatii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai incing, ci conteaza sa-ti pastrezi tonusul pozitiv si sa nu tii cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde doresti si vei fi mandru ca ai ramas ferm pe pozitie, iar cei care acum te critica, isi vor recunoaste infrangerea, dar nu atat de simplu.

Horoscop Rac

Nu incerca sa te descurci singur intr-o situatie in care lucrurile ar evolua mult mai bine in doi. Coopereaza, comunica, spune celui de langa tine ce astepti de la el, pentru ca impreuna ati ajunge mai usor la rezultatele dorite. Nu te crampona doar de propriile tale decizii, ci stai si asculta si ce are de spus partenerul tau de munca, de dialog, de viata! Vei descoperi ce usor depasesti impasul daca faci schimb permanent de pareri si de idei. Intreaba, raspunde, completeaza ce are celalalt de spus si, umar la umar, depasiti mult mai usor punctul sensibil. Singur, ai bate mult timp pasul pe loc; in echipa, totul merge ca uns!

Horoscop 2017 Leu

O zi libera e perfecta pentru a sta putin de vorba cu tine insuti pentru a-ti trasa caile urmatoare spre marile tale vise. Doresti o schimbare in cariera iar informatia pe care o gasesti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinte de schimbare. Poate nu pui imediat in practica schimbarea de sens, dar macar asezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel incat, la momentul potrivit, sa-i dai startul. Esti aproape de un moment decisiv, dar deocamdata informeaza-te!

Horoscop 2017 Fecioară

Daca vrei sa ai o zi productiva, fa echipa cu o persoana de sex opus dintr-o zodie activa, care sa-ti dea si tie mai mult chef de munca. Tu poate esti strategul, cel care ofera solutii practice sau care contribuie perfect cu mana de lucru, dar totusi ai nevoie de cineva alaturi care sa-ti insufle energia si motivatia care, momentan, sunt cam scazute, daca gasesti partenerul potrivit care sa compenseze ceea ce-ti lipseste tie, va fi o zi excelenta, in care veti ajunge, impreuna, la rezultate care sa va multumeasca pe deplin si pe unul si pe altul.

Pagini: 1 2

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top