Connect with us
Horoscop 19 septembrie 2019 – Planurile tale prind aripi

Horoscop

Horoscop 19 septembrie 2019 – Planurile tale prind aripi

Horoscop 19 septembrie 2019! Acvaria, astrologul HUFF.ro, a realizat horoscopul zilei de 19 septembrie.

Berbec

Chiar dacă nu toată lumea te aprobă şi ai uneori sentimentul că nimeni nu te înţelege, nu trebuie să te izolezi de unul singur în lumea ta. Fiecare om e unic în felul său, dar pot convieţui foarte bine, fără a se judeca unii pe alţii.

Da, poate nici tu nu te simţi tocmai confortabil în pielea ta, nici tu nu înţelegi de ce eşti altfel decât restul lumii, dar trebuie să-ţi accepţi unicitatea şi să te foloseşti de atu-ul tău. Te poţi completa perfect cu alţii la fel de originali şi de diferiţi ca şi tine, şi fiecare să-şi pună în joc propriile talente speciale.

Taur

Vorbeşti despre viitor cu alte persoane care îţi seamănă şi e o încântare să descoperi că şi ei privesc la fel de optimist şi de entuziast direcţiile spre care vâsliţi împreună. Vă stimulaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc, iar această colaborare se va dovedi a fi esenţială pentru a vă atinge scopul pentru care munciţi laolaltă.

Vă completaţi perfect, pentru că aveţi un interes similar şi sunteţi conştienţi că, unindu-vă forţele, scopul final este mult mai aproape. Puneţi cu toţii umărul şi mai faceţi câţiva paşi înainte!

Gemeni

Lucruri care nu mai aduceau nimic nou în peisaj par dintr-o dată să dea semne de revigorare, înfloresc sub ochii tăi, renasc speranţa în inima ta şi eşti încântat de perspectivele promiţătoare care se văd la orizont.

Depune pasiune chiar şi în cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente ieşite din comun, pentru că bucurii poţi primi şi din direcţii complet neaşteptate. Mulţumeşte-te cu mărunţişuri şi acordă-le şi lor atenţie, fără a aştepta doar evenimente sclipitoare. Monotonia poate fi şi ea sursă de fericire!

Rac

Trebuie să ai multă răbdare până ce proiectul la care îţi aduci acum contribuţia să ajungă la nivelul sperat. E o ascensiune lentă, dar solidă, pentru că te bazezi pe fapte concrete, pe date şi cifre, pe instrumente de lucru şi toate contribuie la rezultatele finale de care vei fi mândru.

E o construcţie lentă, de lungă durată, dar ai convingerea că totul înaintează în ritmul cel mai bun către nişte rezultate demne de laudă. Ai încredere deplină în ceea ce te aşteaptă la final, deci nu sări peste etape şi nici nu pretinde rezultate imediate. Încetul cu-ncetul se face oţetul!

Leu

Afacerile ar trebui să meargă foarte bine, pentru că sunt mari şanse să-ţi mai refaci un pic bugetul. Intră sume mai consistente în posesia ta, vânzările încep să se mai mişte, semnezi un contract promiţător sau eşti plătit ceva mai bine, deci perspectivele financiare încep să arate bine, totul e să nu dezechilibrezi tu balanţa.

Ofertele care ţi se fac sună bine, nu le lăsa să aştepte, pentru că norocul nu stă pe loc. Dacă tu nu pui mâna pe şansă imediat, apare altul care e mai iute în reacţii şi primeşte ceea ce ar putea fi al tău.

Fecioară

Aruncă o privire în interiorul tău, pentru că acolo se ascunde o piatră preţioasă pe care nu ai descoperit-o sau nu ai pus-o în valoare. Ai tu un talent al tău, pe care ţi-a fost teamă să-l scoţi la lumină ca nu cumva să fii catalogat drept ciudat, dar tocmai aceasta poate fi sclipirea ta specială care să-ţi asigure succesul.

Lasă părerile celor din jur la o parte, arată-te aşa cum eşti, cu ciudăţeniile tale, pentru că doar aşa te vei remarca. Dacă ai fi un oarecare în turmă, ai rămâne captiv în umbră, dar acum e şansa ta să atragi atenţia.

Balanță

Gândeşte-te la ce nu ai reuşit să rezolvi corect, pentru că acum ai starea necesară dar şi timp suficient să repari ce se mai poate.

Dacă ai greşit faţă de cineva, dacă ai rănit cu o vorbă sau cu o faptă, dacă nu ai spus adevărul într-o situaţie şi conştiinţa te trage de mânecă, fă acum un efort şi recunoaşte-ţi greşeala. Vei fi iertat şi te vei elibera de o mare povară de pe suflet. Poţi face asta, deci fă ceva ca să restabileşti ordinea corectă.

Scorpion

Ai nevoie de un stimulent, pentru că tu ai ajuns pe un nivel cam tern în care nimic nu se mai mişcă, ca atare apariţia unui colaborator isteţ, a unei sarcini noi în program sau o motivaţie cât de mică de la un superior pot fi exact scânteia pe care o aşteptai pentru a reintra din nou în circuit la turaţie maximă.

Recunoşti şi tu că te aflai de la o vreme într-o zonă pasivă, or acest punct interesant din program, îţi dă un chef fantastic să te implici şi să ajungi cât mai repede la rezultatele visate.

Săgetător

Îţi place să petreci mai mult timp acasă, făcând acele lucruri care îţi inspiră linişte şi pace. Nu te-ar deranja absolut deloc să stai câteva ore prin bucătărie încercând reţete noi sau dereticând prin casă, pentru că eşti încântat de atmosfera domestică ce s-a instalat în familie.

Nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă, de aceea vei refuza orice invitaţie care te-ar putea ţine departe de familie. Stai de vorbă cu cei dragi despre eventualele reparaţii sau modificări pe care trebuie să le faceţi prin locuinţă şi primeşti aprobări entuziaste.

Capricorn

Vezi cu ochii tăi că un vis în care ai investit energie se duce de râpă şi e normal să fii încercat de regrete şi tristeţe. Nu e chiar aşa de grav pe cât pare, e doar un impas trecător ce te face să-ţi pierzi curajul de a merge mai departe. Lasă lucrurile aşa cum sunt deocamdată, chiar dacă nimic nu mai evoluează.

O pauză poate fi de bun augur pentru a te detaşa de miezul evenimentelor şi, după o vreme, să descoperi că sunt din nou întrunite condiţiile unei evoluţii excelente. Acum nu, eşti în pasă proastă, ceva lipseşte pentru a crede din nou în şansele tale, de aceea nu trebuie să decizi nimic major, ca să nu regreţi mai târziu.

Vărsător

Nu te poţi desfăşura în voie în mediul ostil în care te afli astăzi. Ai în jur numai critici care-ţi pândesc toate mişcările, şefi severi care abia aşteaptă să te prindă cu vreo greşeală şi, în asemenea condiţii, nu poţi da randament.

Nu poţi lucra eficient când cineva îţi supraveghează cu ochi răi fiecare mişcare şi sare la gâtul tău la cea mai banală abatere, dar nu ai cum să schimbi lucrurile. Acceptă situaţia, lucrând printre colegi necooperanţi, printre oameni care nu au încredere în tine sau poate nici nu te cunosc foarte bine, ci stau cu ochii pe greşelile tale cu o uşoară satisfacţie.

Pești

Chiar dacă un plan pe care ţi l-ai făcut pentru azi pică în ultimul moment, asta nu te ia prin surprindere, pentru că ai altceva şi mai bun de făcut în schimb. Ba e posibil ca varianta de rezervă la care apelezi să se dovedească a fi un câştig mult mai mare decât dacă ai fi reuşit să duci la capăt primul plan, de aceea nu trebuie să te cramponezi de un singur scop. Dacă acela nu e accesibil, ce te faci? Aşa ai mereu un as în mânecă de care să te foloseşti în astfel de situaţii neprevăzute.

Acvaria

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top