Connect with us
Horoscop 2022 pentru Săgetător. Previziuni astrologice despre bani și dragoste

Horoscop

Horoscop 2022 pentru Săgetător. Previziuni astrologice despre bani și dragoste

Horoscop 2022 pentru Săgetător. Previziuni astrologice despre bani și dragoste

Horoscop 2022 pentru zodia Săgetător. Află aici ce ți-au pregătit astrele pentru noul an, dacă ești născut în zodia Săgetător sau ai ascendentul sub acest semn zodiacal. Încă de la început trebuie să știți că cele mai frumoase vești pentru voi vin din zona relațiilor/căsătoriilor. Burlacii zodiei sunt norocoșii anului, pentru că au toate șansele să-și găsească jumătatea.

Horoscopul anului 2022 pentru zodia Săgetător – Bani

2022 este un an al dezvoltării pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Săgetătorului. Nativii care și-au propus să investească în dezvoltare personală, care au început studii noi, sau orice are legătură cu noi cunoștințe, sunt încurajați de către astre să continue în aceeași manieră pentru că vor avea numai de câștigat. Nu renunțați la visele voastre întrucât ele vă vor aduce nu doar mulțumire sufletească ci și bani. Cine nu își dorește să îmbine utilul cu plăcutul? Ei bine, nativii zodiei Săgetător vor reuși să facă asta în noul an. Se poate spune că vor avea noroc la bani și spor în carieră, pentru că Universul le va deschide ușa succesului. Cele mai norocoase luni din 2022 pentru naivii zodiei Săgetător sunt: februarie, iunie și noiembrie.

Horoscopul anului 2022 pentru zodia Săgetător – Dragoste

La capitolul dragoste&relații, anul 2022 va fi, pentru zodia Săgetător, un an al abundenței și al regăsirii, în care se deschid drumuri noi pline de provocări. Nativii semnului zodiacal al Săgetătorului vor scăpa de multe blocaje, se vor elibera de temeri și vor prinde curaj în a cunoaște persoane noi, a interacționa cu ele și a accepta ideea de libertate. 2022 va fi un an în care Săgetătorii vor primi multe răspunsuri. Cei care au probleme cu încrederea în sine, cei care sunt sceptici în privința oamenilor și nu găsesc nicio punte de legătură spre alte zone decât cea de confort, vor trăi noi experiențe.

Ține foarte mult de ei cum se vor raporta la ceea ce urmează în viața lor, cum vor proceda, ce concluzii vor trage și dacă vor dori să continue să exploreze necunoscutul.

În general sunt vești bune pentru Săgetători în ceea ce privește noul an. Spre deosebire de 2021, se poate spune despre acest an că va fi mult mai bun pentru acești nativi, și în plan personal și în plan profesional.

Vezi Horoscop 2022 pentru zodia Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător , Pești

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top