Connect with us

Horoscop

Horoscop 24 decembrie 2018

Horoscop 24 decembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru ziua de sâmbătă, cu ce provocări vine ziua de 24 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Tu ce zodie ești?

Horoscop 24 decembrie 2018 BERBEC

Toate ar trebui să-ţi meargă bine azi şi să te relaxezi aşa cum îţi place. Totul e să nu te laşi furat de influenţele negative din anturaj, care te cheamă să te alături unora la bârfe, judecăţi aspre, critici nedrepte. Dacă nu refuzi invitaţiile de acest gen, fii sigur că toată starea de bine cu care porneşti ziua se va transforma în motiv de supărare şi dezamăgire.

Evită, aşadar, mediile în care planează energii negative, ostilitate, răutăţi – în ciuda perioadei în care exact acestea ar trebui să lipsească – că s-ar putea să intri şi tu fără voie în colimatorul unora.

Horoscop 24 decembrie 2018 TAUR

Poate te-ai întrebat de multe ori care e misiunea ta principală în această lume iar azi poţi primi un indiciu interesant! Ai o discuţie cu o persoană a cărei înţelepciune o admiri şi de îndrumarea căruia ţii cont. Sau doar citeşti o carte care îţi oferă o posibilă direcţie, deci deschide bine ochii, inima şi sufletul, pentru că răspunsul la această întrebare existenţială poate să vină printr-una din căile la care ai acces.

Totul e să ai curajul să întrebi, să cauţi, să cercetezi, şi nu doar să stai pasiv aşteptând să apară de undeva revelaţia. Nu vine din senin, ci numai dacă depui şi tu un efort de voinţă pentru a ajunge la capătul căutărilor tale!

Horoscop 24 decembrie 2018 GEMENI

Dacă tot nu ai starea necesară pentru a te ocupa de planurile de care erai interesat pana mai ieri, ia-ţi şi tu o pauză – evident, dacă îți poți permite… Da, să leneveşti acasă, așteptând sărbătorile, fără să faci nimic special, pentru că ai şi tu nevoie de aşa ceva.

Tocmai pentru că reuşeşti să te detaşezi de toate şi să nu te mai gândeşti la probleme, descoperi alte variante care ar putea duce la rezultatele pe care le doreşti. Nu te enerva că baţi pasul pe loc, pentru că un astfel de răgaz e în favoarea ta. Fără altceva care să te irite, parcă înţelegi altfel lucrurile şi găseşti mai uşor portiţe de ieşire din impas.

Horoscop 24 decembrie 2018 RAC

Dacă eşti înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi tovarăşilor tăi de discuţie sau de aventură. Dacă aduni alături de tine oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, îşi vor elibera pe tine toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor.

Există riscul ca în grupul pe care îl aduni alături de tine să se infiltreze şi o persoană care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostilă şi violentă. Încearcă să-l ţii la distanţă cu tact.

Horoscop 24 decembrie 2018 LEU

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezintă de obicei, pe tine, un om mereu în mişcare, mai ales acum, dar aveai nevoie de puţină odihnă.

Dormi câteva ore în plus, te răsfeţi în tratamente care fac bine trupului sau sufletului, îţi permiţi să te ocupi de lucrurile carte îţi fac plăcere, ce mai?, ai intrat în vacanţă. Ai dori să dureze cât mai mult această stare de bine, de confort emoţional, de pace interioară, dar numai de tine depinde cum reuşeşti să prelungeşti această binefăcătoare tihnă!

Horoscop 24 decembrie 2018 FECIOARĂ

Stai un pic şi analizează ce nu merge bine în planurile tale, pentru că există ceva care îţi blochează evoluţia şi care te irită. Eşti ţinut pe loc de dispute aprinse care lasă urme şi asupra încrederii tale de a duce mai departe ce ai început.

Nu renunţa, ci ia-ţi un mic răgaz pentru a mai studia odată toate aspectele problemei, pentru că pe undeva s-a strecurat o greşeală. Dacă nu o descoperi acum şi dacă nu intervii imediat pentru a o remedia sau a o înlătura, cândva în viitor va ieşi la iveală cu efectele sale nedorite şi vei consuma alt timp preţios pentru a te ocupa de ea de urgenţă.

Horoscop 24 decembrie 2018 BALANȚĂ

Eşti emoţionat înaintea unui eveniment cu un impact major asupra ta. Simţi că nu te mai poţi controla, că trăirile tale devin din ce în ce mai intense şi se schimbă de la o oră la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum eşti bine şi zâmbeşti, peste o oră deja aluneci spre nesiguranţă.

E un trac din ce în ce mai puternic ce pune stăpânire pe tine, la fel cum simte actorul înaintea premierei. Nu ştii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi şi tremuri ascuns cu fiecare clipă care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atâta!

Horoscop 24 decembrie 2018 SCORPION

Este o zi lejeră, în care trebuie să ieşi din casă să priveşti cerul, dacă ai norocul să fie senin, să umbli pe unde vezi cu ochii pentru a te aerisi, sau dacă mai ai şi șansa de a te afla în mijlocul naturii, atunci cu atât mai bine îţi merg toate.

Ai multă energie ce se cere consumată în mod constructiv, de aceea jocul cu copiii, o zi petrecută afară – la sanie, la schi – s-ar potrivi de minune. Ai mare nevoie şi de mişcare, şi de aer proaspăt, ca atare caută să ajungi într-un loc unde aceste două nevoi principale ţi-ar fi pe deplin şi în mod fericit satisfăcute.

Horoscop 24 decembrie 2018 SĂGETĂTOR

Tratează lucrurile mărunte cu un dram de umor şi lejeritate. S-ar putea să fie mai simple decât crezi, deci ignoră-le, pe cât posibil. Îndreaptă-ţi atenţia spre alte aspecte frumoase ale vieţii, care îţi pot abate gândul de la acele fleacuri.

Chiar dacă tot mărunte sunt şi acele lucruri spre care îţi întorci azi privirea, vei vedea că sunt de zeci de ori mai frumoase şi mai demne de iubire decât motivele de stres cărora le acordai importanţă. Când vei vedea cât de multe lucruri din jur merită iubirea şi grija ta, de la plante până la animale, de la soare până la stele, de la copii până la bunici, vei uita de nimicuri.

Horoscop 24 decembrie 2018 CAPRICORN

Nu sta singur într-o astfel de zi, ci înconjoară-te de cât mai multă lume! Familia este centrul atenţiei tale, azi, şi i te dedici ei cu bucurie. Chiar dacă, în sinea ta, ai fi dorit şi un pic de odihnă în plus, şi un dram de linişte, nu e vremea pentru aşa ceva tocmai acum!

E ziua când relaţiile de familie se strâng mai mult, când schimbul de emoţii dintre tine şi cei dragi e la cote maxime, când evenimentele cele mai frumoase de familie gravitează în jurul tău. Poţi afla veşti extraordinare de la rude, ca atare ar fi bine să petreci ziua în compania lor. Dacă prietenii sunt pentru tine ca o familie, atunci caută-le compania!

Horoscop 24 decembrie 2018 VĂRSĂTOR

Ziua e perfectă pentru a pleca la drum! Hai, urcă în maşină şi călătoreşte, mergi acolo unde te cheamă inima. Călătoria în sine are un rol benefic pentru tine, de parcă ţi se arată, pe parcurs sau la destinaţie, un mare adevăr.

Ai ocazia să înţelegi ceva foarte important de la oamenii alături de care călătoreşti sau de la elementele care-ţi apar în cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificaţie aparte, ca atare fii atent la semne, la indicii, la direcţii, la oameni, pentru că poţi întâlni ceva important pentru tine de acum înainte, ceva ce, acasă dacă ai fi stat, nu ar fi apărut.

Horoscop 24 decembrie 2018 PEȘTI

Veştile bune din familie au un efect tonic asupra ta: îţi dau chef de viaţă, de distracţie, energie din belşug pentru orice activitate dinamică. Faci planuri frumoase alături de cei dragi, convins că şi ei vor participa trup şi suflet la ceea ce le propui.

E o bucurie să fii în compania copiilor tăi sau a altor membri din familie care te înconjoară cu entuziasm şi care aşteaptă de la tine soluţii salvatoare şi proiecte îndrăzneţe. Ai planuri interesante de atins şi mulți stau cu ochii la tine să vadă ce mai creezi nou!

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top