Connect with us

Horoscop

Horoscop 25 decembrie 2019

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2019 iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 25 decembrie 2019. Berbec

Semnul tau zodiacal se afla in sfera grupurilor si prietenilor. Ai nevoie sa te exteriorizezi mai mult, sa socializezi, sa te imprietenesti oamenii din jurul tau. Toti cei cu care vei interactiona astazi vor observa ca esti mai deschis mai dornic sa impartasesti informatii

Horoscop 25 decembrie 2019. Taur

Incerci sa fii astazi pragmatic, realist si serios, iar astrele te indeamna sa-ti setezi obiectivele pe termen lung si sa nu te mai agati de detalii. Mai multe elemente sau aspecte care se respingeau in ultima perioada, astazi reusesc sa se echilibreze, te anunta astrele.

Horoscop 25 decembrie 2019. Gemeni

Semnul tau zodiacal se afla in sfera spiritualitatii si ai impresia ca toata ziua o vei petrece inconjurat de energii miraculoase, speciale, inaltatoare. E posibil sa fie si magia acestei zile, dar si faptul ca te afli inconjurat de cei dragi, spun astrele.

Horoscop 25 decembrie 2019. Rac

Ai nevoie sa-ti pui gandurile in ordine, cu toate acestea, vei fugi de solitudine. Simti nevoia sa te eliberezi de acea tensiune acumulata in ultima perioada, in special din sfera carierei, iar partenerul de viata te poate ajuta sa te detasezi de tot si toate!

Leu

Vrei să te distrezi, să te bucuri cu adevărat de această zi de sărbătoare, dar vei fi pus la treabă. Și vei munci până te vei supăra și vei comenta.

Fecioară

Tu vei fi răsfățatul zilei. În sfârșit, alții muncesc și tu petreci și te relaxezi. Familia va fi plăcut impresionată de cum îți vei manifesta bucuria.

Balanță

Lasă bârfele despre rudele care nu sunt prezente la masă și nici nu comenta referitor la greșelile altora. Nu îți pierde diplomația.

Scorpion

Generozitatea ta va fi subiectul principal al zilei. Decizi că oamenii dragi merită tot ce este mai bun și reușești să treci peste micile supărări din trecut.

Săgetător

Te concentrezi asupra fiecărei persoane care va fi în preajma ta. Curiozitatea pune stăpânire pe tine. Este recomandabil să îți controlezi replicile.

Capricorn

Persoana iubită este tristă și asta te indispune. Nu vei reuși să te bucuri deloc de această zi. Ceilalți vor observa, însă nu vor dori să intervină.

Vărsător

Nu îți ajunge ziua pentru a sărbători și cu familie și cu prietenii. Ești nevoit să faci destule compromisuri pentru a împăca pe toată lumea.

Pești

Uiți de mâncare, cadouri și prezența familiei. Te preocupă doar planurile tale de viitor și resursele de care ai nevoie pentru a le pune în practică.

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top