Connect with us
Horoscop 29 martie 2017. Zodia Vărsător va primi o lecție de viață.. Iată ce se întâmplă și cu celelalte zodii.

Horoscop

Horoscop 29 martie 2017. Vărsătorii vor primi o lecție de viață

Horoscop 29 martie 2017. Ziua de miercuri se anunță a fi una mohorâtă pentru unele zodii, dar relaxantă pentru altele. În continuare, vom vedea ce au rezervat astrele zodiilor.

Berbec

Azi se întâmplă ceva cu tine și ai o dorință de a termina în grabă sarcinile la serviciu. Nu e nevoie să te suprasoliciți doar pentru a-i impresiona pe cei din jur, pentru că riști să greșești. Sfat: Amintește-ți: Graba strică treaba! Numărul norocos al zilei: 3.

Taur

Te simți epuizat și nu te bucură nimic. Vă recomandăm să apelați la un film bun sau o carte. Cu siguranță vă va ajuta să vă detașați de griji. Sfat: Acordă-ți mai multă atenție! Numărul norocos al zilei: 12.

Gemeni

Astăzi ești foarte nehotărât. Te gândești să stai acasă, dar parcă ai vrea să socializezi și cu prietenii, de care nu prea ai timp. Vă sugerăm să alegeți varianta care vă ajută să ieșiți din starea de monotonie. Sfat: Zâmbește chiar și atunci când ești supărat! E cea mai bună terapie. Numărul norocos al zilei: 21.

Rac

Ești debusolat din cauza unei sarcini primite, pe care nu știi cum să o rezolvi. Nu te grăbi și asigură-te că ai înțeles perfect ceea ce trebuie să faci. Sfat: Comunică atunci când ai o nemulțumire!Numărul norocos al zilei: 17.

Leu

Există oameni cărora e mai bine să le spui ceea ce vor să audă. Părerea ta sinceră ar putea avea efect negativ. Așa că ai grijă la cei din jurul tău! Sfat: Nu te mai lăsa influențat de problemele celor din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 9.

Apasă pe pagina următoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top