Horoscop 29 martie 2017. Vărsătorii vor primi o lecție de viață

28.03.2017
Horoscop 29 martie 2017. Vărsătorii vor primi o lecție de viață

Fecioară

Rezultatele tale bune atrag invidia colegilor. Astfel, există posibilitatea să facă tot posibilul să te pună în dificultate.Sfat: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!. Numărul norocos al zilei: 12.

Balanță

Ai mare grijă la tonul pe care îl folosești astăzi! Ești irascibil și poți crea tensiuni, de care îți va părea rău.Sfat: Fii sincer cu tine însuți! Numărul norocos al zilei: 18.

Scorpion

Nu te întrista când vezi că lucrurile nu merg așa cum vrei tu. Nu te sfii să ceri o mână de ajutor atunci când ești confuz. Sfat: Nu uita! Înainte de toate ești om! Numărul norocos al zilei: 6.

Săgetător

Acordă o mai mare importanță sănătății. Lipsa somnului și o alimentație deloc potrivită își vor pune amprenta asupra sănătății la un anumit moment. Sfat: Vă recomandăm să nu mai fiți atât de critici cu cei din jur. Numărul norocos al zilei: 14.

Capricorn

Banii nu vor fi niciodată suficienți! Însă, o bună gestionare a lor este cheia pentru a nu mai simți lipsuri. Sfat: Învață să-ți prioritizezi lucrurile! Numărul norocos al zilei: 23.

Vărsător

Asăzi vei primi o lecție! Vei realiza că în fiecare zi mai ai ceva de învățat. Asta nu înseamnă că trebuie să te intristezi. Sfat: Omul cât trăiește învață! Numărul norocos al zilei: 1.

Pești

O provocare dificilă îți va da bătăi de cap! Vei reuși să treci cu brio acest test, spre surprinderea celor care despre tine că ești o persoană sensibilă.Sfat: Fii stăpân pe tine în orice situație! Numărul norocos al zilei: 7.