Connect with us
Horoscop 3 aprilie 2017. Ce au pregătit astăzi astrele pentru fiecare nativ al zodiacului. Horoscopul zilnic pentru luni.

Horoscop

Horoscop 3 aprilie 2017. Nativii în Balanță se fac remrcați

Horoscop 3 aprilie 2017. Ziua de luni va fi una cu multe piedici pentru unele zodii. Iată ce au rezervat astrele pentru fiecare nativ al zodiacului.

Berbec

Ai alaturi un om a carui valoare o recunosti in felul tau, dar nu poti sa iti controlezi invidia care te cam macina atunci cand te compari cu el. Ti-e superior din anumite puncte de vedere si ai uneori tendinta de a-l critica decat sa-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezinta.

E un exemplu demn de urmat, dar gelozia iti pune bete in roate si nu iti permite sa faci precum iti arata celalalt ca ar fi bine. Preferi sa i te opui cu orice pret, decat sa faci cum spune el ca ar fi mai bine, dar intr-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

Taur

Deschide bine ochii si urechile, pentru ca azi vin spre tine informatii false, care te pot induce in eroare daca le crezi. Ai in preajma ta oameni care apeleaza des la minciuna, la masti false, incearca sa insele sau sa creeze o imagine falsa, si ascund adevarul intr-un balon de sapun.

Exista minciuna si prin omisiune, deci nu-ti spun tot sau imbraca realitatea intr-o iluzie, anume pentru a ta face pe tine sa ratacesti pe cai laturalnice. Fii realist, asa cum esti de obicei, si nu crede tot ce auzi, pentru ca azi esti ceva mai influentabil, mai credul, mai impresionabil, si cei care au interesul sa te minta, chiar pot reusi!

Gemeni

Trebuie sa strici ce ai construit pana in acest moment, pentru a o lua de la capat. A doua oara va merge mult mai bine, deci nu te teme de astfel de decizii transante. Sunt momente in viata cand iti dai seama ca nu mergi in directia cea buna, dar poti schimba macazul rapid pentru a nu pierde tot ce ai acumulat pana in acel moment.

Asa vei face si astazi: inchei o etapa, preiei din ea ce iti mai este de folos, si apoi dezvolti din nou totul intr-o directie complet noua. Ai incredere ca ceea ce vei reconstrui dupa aceea va avea sorti mai mari de izbanda, ca atare nu te teme sa spui gata! Punct si de la capat!

Rac

Apare o piedica greu de trecut din cauza carora multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o lectie a rabdarii, pentru ca stai pe loc cu scopul de a mai invata ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveala.

E nevoie de acest ragaz, chiar daca, pe moment, ai tendinta de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar dupa ce va trece valul cel mai dificil, vei incepe sa-i intelegi rostul. Stand un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, si la fel se va intampla si azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utila idee de a iesi din impas.

Citește și: Horoscop aprilie 2017 Oana Hanganu. O lună cu provocări și oportunități

Leu

Afacerile merg bine, bugetul prinde contur si ai chiar curajul sa-ti faci planuri marete cu banii tai. Gasesti clienti buni pentru ceea ce ai tu de oferit sau nimeresti intr-un mediu unde poti intalni si atrage un posibil investitor sau asociat alaturi de care situatia ta materiala va cunoaste o ameliorare.

Succesul financiar iti este azi la indemana, pentru ca stii sa te pui bine in lumina si sa-ti scoti in evidenta talentele si calitatile. Ideile tale sunt aducatoare de profit, deci pune-le in aplicare!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top