Connect with us
Horoscop aprilie 2017 Oana Hanganu. O lună cu provocări și oportunități

Știri

Horoscop aprilie 2017 Oana Hanganu. O lună cu provocări și oportunități

Horoscop aprilie 2017 Oana Hanganu. În aprilie, facem ordine în relaţiile de iubire şi în „relaţia noastră cu banii”.În plus, astrele ne cer să ne alegem cu grijă cuvintele dar şi să auzim ce ne spun ceilalţi, să citim printre rânduri şi să nu îi mai „etichetăm” pe cei din jur.

Iubirea este pusă la încercare, călătoriile pot fi pline de surprize şi peripeţii, iar banii vin mai greu şi (poate de aceea) nu sunt aruncaţi pe fleacuri.

Devenim mai prudenţi, mai empatici şi, pe cât posibil, mai înţelepţi

Aprilie aduce şi provocări, şi oportunităţi pentru fiecare zodie. Soarele şi Uranus din zodia Berbec ne dau energie şi spirit de iniţiativă, dorinţă de succes şi schimbare, dar planetele care au, în această lună, „mişcare retrogradă” ne obligă să încetinim ritmul şi să ne analizăm cuvintele, ideile şi acţiunile, devenind mai prudenţi, mai atenţi, mai empatici şi, pe cât posibil, mai înţelepţi.

Tranzitul retrograd al planetei Venus (care durează până în ziua de 15 aprilie) ne îndeamnă să ne facem ordine în relaţiile de iubire, dar şi în „relaţia noastră cu banii”, iar tranzitul retrograd al planetei Mercur ne obligă, din 10 aprilie, să ne revizuim modul în care comunicăm. Trebuie să înţelegem că adevărata comunicare înseamnă nu doar alegerea cuvintelor potrivite şi a tonului potrivit, ci şi ascultarea opiniilor pe care le au cei din jur şi „citirea printre rânduri”.

Tranzitul retrograd al lui Pluton ne influenţează, din 20 aprilie, modul în care ne folosim puterea (de exemplu cea financiară sau cea dată de o funcţie, de un anumit job sau de un anumit statut într-un grup sau într-o comunitate,) şi relaţia cu autorităţile sau cu persoanele cu autoritate. Pluton retrograd ne ajută, de asemenea, să ne (re)descoperim forţa interioară şi ne cere să o folosim corect.

Tranzitul retrograd al planetei Saturn, supranumit şi „Evaluatorul” sau „Profesorul” zodiacului ne testează, începând din 5 aprilie, principiile, modul în care îi evaluăm, îi „etichetăm” şi îi tratăm pe cei din jur, dar şi modul în care „ne învăţăm lecţiile de viaţă”.

Iar pe lîngă toate acestea, tranzitul retrograd al planetei Jupiter în zodia Balanţei ne influenţează parteneriatele de orice fel.

Un eveniment special va fi, în acest sens, data de 11 aprilie, când va avea loc fenomenul de Lună Plină chiar în zodia Balanţei. Atunci, Luna Plină şi Jupiter retrograd vor provoca mari schimbări în parteneriate, influenţându-i în mod special pe cei născuţi în zodiile Balanţă şi Berbec (zodia opusă Balanţei), pe Săgetători (patronaţi de Jupiter) şi Gemeni (zodia opusă Săgetătorilor), pe Raci (patronaţi de Lună) şi Capricorni (zodia opusă Racilor).

Un alt eveniment astrologic foarte important din luna aprilie este intrarea Soarelui în zodia Taurului, în data de 19 aprilie (la ora 23,27),cu un impact deosebit asupra Taurilor şi Leilor (Soarele este „patronul” Leilor).
Aflat în zodia Taur, Soarele va îndrepta atenţia tuturor spre patrimoniu, bani, talent personal ce poate fi fructificat şi va spori dorinţa noastră de câştig, dar şi disponibilitatea de a acţiona, pentru că în zodia Taur se va afla şi Marte, „planeta Acţiunii”.

Noi şanse şi oportunităţi în plan financiar pot să apară şi în data de 26 aprilie, când are loc fenomenul de Lună Nouă în zodia Taur. Tot aici va veni, după doar două zile, şi Venus, supranumit „Micul Benefic al Zodiacului” („Marele Benefic” este considerat Jupiter)

Sfârşitul lunii va fi marcat de conjuncţia dintre Mercur, planeta „Comunicării, afacerilor şi călătoriilor” şi Uranus, „planeta surprizelor şi a schimbărilor neaşteptate”, pregătind terenul pentru luna mai, când Cerul va debloca drumul spre succes al multora dintre noi.

Apasa pe zodia ta pentru a vedea ce ti-au pregatit astrele in luna aprilie 2017

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top