Connect with us

Horoscop

Horoscop 3 februarie 2017. Se prefigurează o nouă dragoste pentru Vărsători

Horoscop 3 februarie 2017. Previziuni pentru 3. 02. 2017!

Vărsătorii au șansa de a întâlni o persoană deosebită. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

A considera mereu ca dreptatea e numai la tine (chiar daca si aici ai dreptate) limiteaza experientele pe care le-ai putea acumula din tot ce traiesti. Mai dai si in bara uneori, mai faci si cate o boacana, deci nu insista sa fii impecabil si sa primesti doar laude intotdeauna pentru ca e imposibil.

Renunta la nevoia de a avea numai tu ultimul cuvant, de a le da altora peste nas cu replici de genul am stiut eu sau ti-am spus eu, nu-i mai judeca tardiv pe altii, ci aminteste-ti ca, pana ai ajuns la acest nivel de experienta si de intelepciune, ai facut si tu suficiente erori. Lasa-i si pe ei sa faca, pentru ca toata lumea invata din greseli, deci evita sa tii predici altora.

Taur 

Te apropii mult mai usor de oamenii care iti seamana din cel putin un punct de vedere: aceeasi varsta, aceeasi profesie, acelasi mediu social, pentru ca acesta e punctul comun care faciliteaza primele discutii. Aveti multe de povestit impreuna din acelasi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuala prietenie.

Nici tie nu-ti vine a crede sa descoperi ca mai sunt si altii care gandesc ca tine, au aceleasi preocupari ca si tine, prefera sa faca aceleasi lucruri, si simti nevoia sa impartasesti cu ei ceea ce va leaga.

Gemeni

Esti alaturi de cineva drag care trece prin momente dificile si te bucuri ca-i poti fi de folos la greu. Si el a facut ceva similar pentru tine altadata, ca atare ofera-i tot ce poti pentru a-l vedea din nou zambind. E trist, se vede ca sufera, dar compania ta ii ridica moralul.

Daca ai putea, ai prelua ceva din greutatea necazurilor sale pe umerii tai, dar chiar nu depinde de tine rezolvarea necazurilor sale, in schimb ii faci foarte bine cu o imbratisare sau o mangaiere, un umar de plans sau o ureche de ascultat. Sustinerea emotionala conteaza enorm!

Citește și: Horoscop februarie 2017: Luna cu schimbări în dragoste pentru zodii

Rac

Asa cum tu esti unic in felul tau si iti place, de ce nu accepti faptul ca si ceilalti din jurul tau au stilul lor personal care ii reprezinta. Pune-te in pielea altora si vezi daca ti-ar placea sa te schimbe cineva.

Respecta unicitatea fiecaruia, personalitatile atat de diferite, modul sau original de a fi, pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa vina cineva si sa-ti spuna cum – chipurile – ar trebui sa fii ca sa fii perfect. Si tu esti bine asa cum esti, si cei care iti sunt alaturi sunt perfecti, ca atare renunta la a-i mai judeca, a-i critica si, mai ales, a incerca sa faci din ei altfel de oameni. Adevarata iubire de semeni inseamna sa-i accepti asa cum sunt.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top