Connect with us

Horoscop

Horoscop 3 martie 2017. Taurii au o stare de spirit proastă

Horoscop 3 martie 2017. Se anunță o zi tensionată pentru majoritatea zodiilor. Mulți nativi au o stare de agitație care îi face să ia decizii neinspirate.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Ai grijă la ce spui astăzi. La începutul zilei te poți simți copleșit de probleme dar dacă le iei pe rând, vei reuși să le faci față. Sfat: Crede în tine! Numărul norocos al zilei: 6.

Taur

Nu este momentul să încerci să rezolvi probleme financiare sau de natură sentimentală. Ai o stare de spirit proastă și poți strica relațiile cu cei apropiați. Sfat: Învață să savurezi momentul și să nu mai trăiești în viitor. Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni

Ești agitat și îți pierzi răbdarea rapid. Încearcă să îți folosești energia într-un mod creativ și nu îi agasa pe cei din jur. Sfat: Respectă și vei respectat!  Numărul norocos al zilei: 20.

Citește și: Zodiile predispuse să înșele – Care sunt șansele ca iubitul să-ți fie infidel

Citește și: Horoscop sexual: Care sunt zonele erogene ale fiecărei zodii

Rac

Vorbești și acționezi fără să gândești iar consecințele pot fi drastice. Ai grijă ce și cui spui, mai ales la serviciu, pentru că s-ar putea să intri în încurcătură. Sfat: Nu trage concluzii pripite! Numărul norocos al zilei: 11.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top