Horoscop 3 martie 2017. Taurii au o stare de spirit proastă

Ultimul update: joi 2 martie 2017 18:31 Data publicării: joi 2 martie 2017 18:31
Autor , în Horoscop

Leu

Nu te grăbi să faci schimbări radicale sau să iei decizii financiare. Lipsa de inspirație și starea de spirit proastă nu fac pereche bună. Sfat: Păstrează-ți calmul! Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară

Nemulțumirile față de relațiile cu anumiți oameni din viața ta încep să iasă la iveală. Te descurci bine și de unul singur însă eșecurile altora te afectează emoțional. Sfat: Nu pune totul la suflet. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță

Astăzi este o zi potrivită ieșirilor cu prietenii și socializării. Ai nevoie de energia lor pozitivă pentru a uita de stresul de la serviciu. Sfat: Trăiește clipa! Numărul norocos al zilei: 14.

Scorpion

Primești o veste importantă care îți dă planurile peste cap. Ești plin de ambiție și idei noi însă nu trebuie să te lași purtat de val. Sfat: Succesul este dulce dar nu-l lăsa să ți se urce la cap. Numărul norocos al zilei: 27.

Citește și: Horoscop lunar MARTIE 2017 Oana Hanganu

Săgetător

Evită activitățile de rutină și încearcă ceva nou. Ești plictisit și ai nevoie să schimbi ceva în viața ta. Sfat: Ascultă-ți intuiția!. Numărul norocos al zilei: 16.

Capricorn

Din cauza unor probleme de comunicare este posibil să ai probleme cu șefii. Ascultă sfaturile unui coleg cu mai multă experiență. Sfat: Acceptă că alții se pricep mai bine la anumite lucruri. Numărul norocos al zilei: 3.

Vărsător

Azi vei avea succes în tot ceea ce faci și vei fi recompensat pentru eforturile depuse. Încearcă să nu întinzi coarda pentru că riști să atragi antipatia colegilor. Sfat: Păstrează-ți demnitatea. Numărul norocos al zilei: 8.

Pești

Persoana iubită se simte neglijată și ar trebui să ai grijă de opiniile și sentimentele ei. Încearcă să găsești și timp de odihnă pentru că ai acumulat mult stres. Sfat: Respectă-i pe cei din jur așa cum vrei să fii respectat și tu. Numărul norocos al zilei: 20.

Sursa: Huff.ro
Comentarii