Connect with us
Horoscop 9 februarie 2017. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător...

Horoscop

Horoscop 9 februarie 2017. Fecioarele se confruntă cu probleme la serviciu

Horoscop 9 februarie 2017. Previziuni pentru 9.02.2017!

Fecioarele se confruntă cu probleme la serviciu. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Priveste lumea cu luciditate, nu te mai amagi singur, nu invalui totul intr-o aura falsa. Nici sa idealizezi lucrurile nu e bine, pentru ca atunci ai asteptari prea mari de la ceilalti, dar nici sa vezi in jur doar defecte nu e in avantajul tau, pentru ca asa iti pierzi increderea in oricine.

Incearca sa fii cat se poate de corect in aprecieri, nici sa vezi lucrurile in roz, dar nici in negru, ci cauta calea de mijloc, cea obiectiva si clara! Daca ceva nu-ti convine din ceea ce vezi in jur, ai tendinta de a prelua tot pe umerii tai toata vina, fara motiv, deci nu lua la modul personal nimic din ceea ce nu e chiar perfect in preajma. Asta e realitatea, ia-o ca atare!

Taur

Nu pune la suflet contradictiile care se incing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoana, ci doar dispute pentru suprematie sau lupte pentru obtinerea unei pozitii superioare. Si tu vizezi acelasi scop, deci te vei implica fara sa stai pe ganduri in competitie, pentru ca azi va castiga cel care isi sustine cel mai bine cauza.

Lasa nervii deoparte, nu apela la agresivitate, ci doar la ambitie, pentru ca asa vei putea obtine pozitia suprema in concurs. Ai toate sansele sa iesi primul in confruntarea de forte, daca tii sub control agresivitatea verbala sau graba. Convingi prin atuurile tale intelectuale, nu prin forta!

Gemeni

Cele mai bune rezultate apar in acele planuri in care nu te impinge nimic de la spate, unde nu esti grabit de termene limita sau conditii severe, deci bucura-te de libertatea de miscare de care ai parte, ca nu se stie cat va dura. Simti ca ai timp berechet la dispozitie pentru a cladi un proiect ce evolueaza promitator si esti constient ca e cale lunga pana la scopul cel mare.

Esti sustinut de cei din jur, care au incredere in sensul catre care vaslesti alaturi de ei, si, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu rabdare si seriozitate, roadele bune nu vor intarzia sa apara. Parca deja se intrezaresc la orizont, dar mai e un pic!

Citește și: Horoscop februarie 2017: Luna cu schimbări în dragoste pentru zodii

Rac

Nu te lasa influentat de cei mai tineri sau mai neexperimentati, care trateaza evenimentul care se apropie cu pasi repezi cu multa superficialitate. Chiar daca si tie iti place sa glumesti, chiar daca nu vrei sa agravezi anumite aspecte mai mult decat ar trebui, totusi nici sa ignori eventualele riscuri sau probleme nu e in avantajul tau.

Totul ar parea mai simplu, la prima vedere, si cand te vei confrunta cu adevarata fata a lucrurilor, iti vei da seama cat de naiv ai fost. Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucausa care nu se potriveste chiar in orice situatie. Fii mai atent, ca sa nu gresesti din cauza atitudinii prea usuratice, aproape infantile!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top