Horoscop chinezesc pentru săptămâna 23-29 noiembrie. Ce surprize ne așteaptă

22.11.2020
Horoscop chinezesc pentru săptămâna 23-29 noiembrie. Ce surprize ne așteaptă

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 23-29 noiembrie. Află ce surprize au fost pregătite pentru tine, conform zodiacului chinezesc. Unii vor avea parte de o săptămână ușoară, în timp ce alții chiar vor avea probleme destul de mari.

Horoscop chinezesc pentru săptămâna aceasta

Bivolii parcă fug în această săptămână de realitate și se tem de orice schimbare. Nu sunteți nerăbdători să vă confruntați cu o situație care vă cere să vă angajați. Asta pentru că vă este teamă că este posibil să vă lipsească capacitatea de a vă asuma această nouă responsabilitate. Cu toate acestea, aceasta este o șansă sinceră de a-ți îndeplini visele de succes.
Crezi în tine? Aceasta poate fi întrebarea pe care sunteți forțați voi, dragonii, să o puneți brusc pe măsură ce ziua progresează. Nu mai puteți scăpa de a trăi o viață fantezistă sau de a evita o abordare directă.Dacă doriți să găsiți împlinire, acum este momentul să vă faceți mișcarea.

Șobolanii din zodiacul chinezesc au o zi grozavă și ar trebui să simtă cu ușurință că puterea acesteia se reunește pentru ei într-un mod optimist și pozitiv. Alții sunt capabili să se supună ordinelor tale, iar oamenii își vor da seama de înțelepciunea modului tău de a face lucrurile. Rămâneți încrezător și pozitiv în orice moment.

Șerpii- Dacă se întâmplă să vă pregătiți pentru o nouă meserie, să învățați o nouă tehnică sau să fiți evaluați după o perioadă de stagiu, în această săptămână vă puteți aștepta ca aceste activități să se încheie cu o notă înaltă și să aveți mare succes în tot ce v-ați propus.

Maimuțele sunt mereu răbdătoare. Astăzi puteți întâlni pe cineva lipsit de tact și comportament. În loc să fiți nerăbdători sau critici cu ei, încercați să-i ajutați. S-ar putea să doriți să preluați rolul de mentor, astfel încât să poată învăța din experiența dvs.

Zodiac chinezesc

Mistreții vor avea parte de o săptămână neobișnuită, conform zodiacului chinezesc. Este posibil să simțiți presiunea timpului chiar acum. În acest moment al vieții tale este posibil să fii mai conștient decât oricând de timpul tău limitat și să nu știi exact cum să gestionezi situația.

Cocoșii sunt o persoană extrem de retrasă, dar acum vor fi incredibil de extrovertiți! Te vei simți foarte curajos în abordarea sarcinilor dificile. Dacă există ceva sau cineva care v-a intimidat în trecut, veți fi acum gata să le înfruntați. Înfrângeți-vă temerile.

Iepurii au tendința de a fi foarte rezervați, mai ales când vine vorba de lucruri care au legătură cu dragostea și romantismul. Urmează-ți instinctele și nu mai pune la îndoială drumul pe care ați ales să mergeți.

Conform acestui zodiac chinezesc, săptămâna aceasta, caii și-ar dori să fugă de realitate și de greutățile sale. Dar, alteori, când ești atât de compătimitor și îți este atât de ușor să asculți, ca astăzi, viața este cu adevărat plină de satisfacții.

Oile din calendar chinezesc vor avea o săptămână destul de dificilă, în care vă veți confrunta cu cei din jur. Dacă în ultimele luni ați avut un sentiment vag că trebuie să vă actualizați educația în domeniul ales, azi veți primi confirmarea că este nevoie de asta.

Câinii- O să vă gândiți că este o perioadă ciudată. Nu, nu este, doar că săptămâna asta este puțin diferită față de altele. Sunteți, de fel, foarte supărăcioși, dar ar fi cazul să acceptați situația.

Articolul continua dupa publicitate

Tigrii vor trebui să fie foarte atenți această săptămână, pentru că vor întâmpina probleme în plan profesional, dar și emoțional. Nu vă stresați, dar nici nu lăsați situația baltă.