Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie 2020

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie. Previziuni complete pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Berbec. Ramforsarea intelectului și educația, în general, sunt în centrul atenției acestei săptămâni. Ești provocat să vezi dacă ți-ai corectat greșelile.

Săptămâna începe cu Soarele în Săgetător și, în timp, ce Mercur din Scorpion formează o inconjuncție cu Marte în propriul său semn. Este bine să te miști încet și determinat cu privire la o chestiune juridică sau care ține de educație. Pe de altă parte, ești gata să intri în miezul problemei asemenea unui pistolar din Vestul sălbatic. Ascultă-ți prietenii și fă altceva cu această energie altfel te vei regăsi într-o confruntare și nu știu dacă merită.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Berbec

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Taur. Săptămâna aceasta ai oportunitatea de a face mai mulți bani dacă ești dispus să depășești ezitările în a face o cerere. Întrebă și vei primi răspuns.

Soarele este în Săgetător în timp ce Mercur, din casa a 7-a relațională, face o inconjuncție cu Marte din Casa a 12-a a lucrurilor ascunse. Este combinație care poate aduce o întâlnire intimă tentantă dar și puțin inconfortabilă. Ai șansa să ți se întâmple ceva ieșit din comun.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni. Relațiile și parteneriatele sunt în centrul atenției în această săptămână, în special acei oameni care te pot ajuta să îți construiești cariera.

Luni, Soarele este în Casa a 7-a relațională, iar Mercur, stăpânul tău planetar, face o inconjuncție cu Marte din casa a 11-a a câștigurilor obținuți de pe urma carierei. Datorită erei digitale dar și a programului impus de pandemie, poți folosi această energie pentru a căuta un alt loc de muncă. O întrerupere a rutinei este una dintre cele mai bune modalități de a fii motivat. Astăzi, trebuie să iei decizii ca un jucător de poker, nu știi ce cărți are celălalt jucător, dar te bazezi pe intuiție.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Rac. Săptămâna aceasta, obții informații care te vor ajuta nu doar ca sănătate ci și în rutina zilnică. Îți asumi responsabilitatea atunci când vine vorba de propria bunăstare. De ieri, Soarele este în Săgetător, în Casa a 6-a a stilului de viață.

Mercur este în Casa a 5-a, casa de asumare a riscurilor și face o inconjuncție cu Marte, din Casa a 10-a, casa reputației. Posibil să simți o deconectare între potențialul tău și muncă. Ești bine informat și dispus să îți asumi responsabilități, dar este posibil să eziți când vine vorba despre riscuri reale, profesionale sau financiare. Energia adusă de inconjuncție este una provocare. Te simți nefericit dacă nu faci nimic și nesigur dacă faci ceva. Amintește-ți că Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. A lua măsuri este mai bine decât să nu faci nimic.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Rac

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Leu. Săptămâna aceasta vei fi preocupat să îți asumi riscuri și să îți explorezi creativitatea Ieși din zona de confort, ai putea deschide căi pentru noi venituri.

Luni, Soarele este deja în Săgetător, în Casa a 5-a a creativității, a iubirii dar și a asumarea riscurilo. În același timp, Mercur din Casa a 4-a a familiei face o inconjuncție cu Marte din Casa a 9-a, casa aventurii. Posibil să te plimbi prin casă ca un…leu în cușcă. Te simți blocat. Vrei să-ți încalți cizmele, să-ți pui căciula și masca și să ieși afară. Dar circumstanțele ar putea face acest lucru aproape imposibil. Mai bine, intră pe FB, contactează-ți prietenii care trăiesc departe de tine și de țară sau pe cei cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Leu

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Fecioară. Modificările la domiciliu, cum e mutatul mobilei, crerea unui punct de lucru sunt pe ordinea de zi, săptămâna aceasta. Extinzi definiția a tot ceea ce înseamnă de fapt casă, iar alții sunt beneficiarii generozității tale.

Luni, Mercur în Casa a 3-a, o casă și a contractelor, face inconjunție cu Marte din casa a 8-a, a resurselor de la alții. Astăzi, s-ar putea să te gândești să soliciți o modificare a împrumutului, o refinanțare a ipotecii sau un împrumut de afaceri. Adună actele de care ai nevoie pentru face solicitarea la bancă, peste săptămână. Încrederea în propriile forțe ajută foarte mult.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Fecioară

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Balanță. Ține cont de starea drumurilor, mai ales dacă te îndrepți către o nouă destinație. Stabilirea unui program de lucru stabil, te ajută să termini la timp.

Luni, Mercur, în Casa a 1-a, a propriilor decizii și a eu-lui, face o inconjuncție cu Marte din Casa a 5-a, a iubirii și a creativității. Astăzi, este bine să fii diplomat, mai ales când discuți despre finanțe cu o persoană specială din viața ta. Este posibil să aveți modalități diferite de a vedea cum să gestionați banii, toleranță la risc diferită și obiective diferite. Este dificil să găsești o situație de a-ți impune punctul de vedere. Este mai degrabă un compromis.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Balanță

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Scorpion. În această săptămână apar oportunități financiare. Unele ședințe de brainstorming-uri pot deschide fluxuri de venituri care au fost blocate o vreme.

Soarele a intrat de duminică în Săgetător. Luni, însă, Mercur din Casa 1, în propriul semn face o inconjuncție cu Marte din Casa a 6-a, a muncii și a sănătății. Astăzi, este posibil să te uiți la finanțele tale și să faci unele schimbări necesare în planurile deja făcute, fie în obiceiul de a cheltui. Este un aspect provocator și, prin urmare, este bine să îți reamintești că bugetul nu este unul grozav, dar dorința ta de a reuși să te ții de un buget este puternic.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Scorpion

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Săgetător. În această săptămână ești ușor de remarcat, mai ales când vine vorba despre iubire. Cineva pe care l-ai cunoscut de ceva timp sau vine din trecut te poate face s vezi lucrurile altfel.

Soarele a intrat în Săgetător ieri. Astăzi însă Mercur aflat în casa a 12-a, a legăturilor secrete, face o inconjuncție cu Marte din casa a 5-a, casa iubirii și a creativității. Astăzi, este posibil ca momentul să nu fie tocmai cel corect. O întâlnire care credeai că se va desfășura într-un anumit fel, s-ar putea să nu se desfășoare conform planului. Nu lua acest lucru ca pe un semn misterios. Uneori energiile pur și simplu nu se armnizează.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Săgetător

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Capricorn. Lucrezi în culise cea mai mare parte a săptămânii. În schimb, ești pregătit să preiei conducerea echipei, mai ales că Soarele a intrat de ieri în Săgetător.

Între timp, luni, Mercur din Casa a 11-a a prietenilor face o inconjuncție cu Marte din Casa a 4-a a familiei. Partea ta cea mai puțin plăcută de astăzi este blocajul provocat de statul acasă și totuși nu este prea grozav să fii afară, printre oameni acum. Este, în schimb, o zi bună pentru a vă recunoaște că te-ai adaptat la circumstanțele în schimbare care o presupune pandemia.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Capricorn

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Vărsător. Prieteniile de pe urma cărora se lasă cu colaborări importante vor fi punctul central al acestei săptămâni. Îmbinarea resurselor cu ceilalți aduce sinergie. Soarele intră în Săgetător în noapte de 21 spre 22 noiembrie, în Casa a 11-a care este și o casă a alianțelor.

Luni, Mercur din casa a 10-a a carierei face o inconjuncție cu Marte din Casa a 3-a a comunicării. Posibil să trimiți o grămadă de mailuri sau să comunici mai activ cu colegii de muncă. Și aici trebuie să fii prudent, deoarece inconjuncția este un aspect provocator pentru înțelegerea punctului de vedere al celuilalt. Dacă este posibil, cere un răgaz pentru a răspunde la mailurile și SMS-urile legate de carieră.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Vărsător

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Pești. Pășește în lumina reflectoarelor pentru a-ți atinge obiectivele, mai ales că Soarele a intrat în Săgetător și este în Casa a 10-a a carierei.

Luni, Mercur din Casa a 9-a a contractelor ferme, face o inconjuncție cu Marte din Casa a 2-a a banilor munciție de tine. Deși ai perspective bune de avansare profesională în următoarele câteva săptămâni, astăzi nu este o zi bună pentru semnarea unui contract de muncă sau pentru angajarea de personal pentru afacerea ta. Va fi dificil să găsești o situație sută la sută favorabilă, deoarece vor fi necesare prea multe compromisuri.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Pești

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top