Horoscop de weekend 11-12 februarie 2017. Gemenii sunt în centrul atenției

Ultimul update: vineri 10 februarie 2017 20:13 Data publicării: vineri 10 februarie 2017 20:12

Gemeni

Sâmbătă: Ești în centrul atenției pe oriunde te duci și reușești să îi impresionezi pe toți cu șarmul tău. Ai chef de distacție și nu vrei să lași pe nimeni să îți ruineze ziua.

Duminică: Apar unele schimbări în programul tău, dar nu este cazul să te îngrijorezi. Modificările care intervin în această zi sunt unele benefice și îți vor da un nou avânt pentru săptămâna viitoare.

Rac

Sâmbătă: Primești o veste care îți dă toate planurile peste cap. Ce ți se întâmplă azi este cu totul neașteptat, dar nu uita că viața este plină de neprevăzut și trebuie să te adaptezi fiecărei situații.

Duminică: Este posibil să primești o sumă neașteptată de bani, dar nu trebuie să te hazardezi și să o cheltuiești imediat ce ai primit-o. Strânge bani albi pentru zile negre.

Citește și: MINERVA a spus totul despre senzualitatea zodiilor!

Leu

Sâmbătă: Iese soarele și pe strada ta, după o îndelungată așteptare. Vestea pe care o primești azi este ca o gură de oxigen pentru tine!

Duminică: Cel mai bine ar fi ca în această zi să petreci timpul cu persoana iubită. Fă-i o surpriză romantică, arată-i că flacăra pasiunii nu s-a stins între voi.

Fecioară

Sâmbătă: Ai o discuție cu o persoană mai în vârstă ca tine, care nu te face să te simți în largul tău. Dai dovadă de o timiditate care nu îți este caracteristică și te vei face înțeles cu greu.

Duminică: Ai mare grijă la sănătatea ta, pentru că te paște o boală. Nu îți mai neglija problemele și mergi la medic dacă nu te simți bine.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *