Connect with us
Astrologul Minerva a vorbit despre cum influențează retrogradarea lui Venus senzualitatea zodiilor.

Horoscop

Minerva spune cum influențează retrogradarea lui Venus senzualitatea zodiilor

Astrologul Minerva a vorbit despre cum influențează retrogradarea lui Venus senzualitatea zodiilor.

Venus este stăpâna tradiţională Balanţei – relaţii, armonie, semn diurn, şi a Taurului – securitate emoţională, plăcerea de a strânge avere, semn nocturn și este exaltată în Peşti – sensibilitate, senzitivitate şi auto-sacrificiu. Persoanele cu o asemenea dispoziţie în tema natală se spune că sunt sub stăpânirea lui Venus.

Aminteam în materialul trecut că Venus retrogradează odată la un an şi jumătate, iar în acest an va intra în mișcare retrogradă pe 4 martie din semnul Berbecului ca pe 15 aprilie să revină în mers direct din semnul Pești. Pe 18 martie va fi conjunctă cu Mercur, în Berbec, închipuiți-vă vâlvătaia încinsă de fascinația mentalului în fața frumuseții, ca pe 27 martie, când Venus va fi conjunctă cu Soarele și cu Luna și va avea și mai multă strălucire, să înceapă și ciclul retrogradării lui Mercur. Iată două planete rapide sau personale, prinse într-un veritabil joc de-a ai vrea, ba n-ai vrea, un joc marcat de o puternică atracție, deloc cerebrală, o adevărată mixtură a senzațiilor.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2017

Venus stăpâneşte dorinţa în toate formele sale. Ea este puternic axată pe interacţiunea sexuală, dar în acelaşi timp ea poate fi de o avariţie ieşită din comun pentru că Venus are în grijă veniturile financiare precum dar şi situaţia financiară a nativului şi poate fi, dacă vreţi, latura venală, a acesteia.

Citește continuarea pe Revista Teo!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top