Connect with us
Horoscop de weekend 11 - 12 mai 2019. Două zodii primesc o sumă mare de bani

Horoscop

Horoscop de weekend 11 – 12 mai 2019. Două zodii primesc o sumă mare de bani

Horoscop de weekend 11 – 12 mai 2019. Două zodii primesc o sumă mare de bani de la cineva apropiat, o sumă care le va prinde foarte bine. Află ce îți rezervă astrele. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

BERBEC

Sâmbătă: Petreci o zi în care faci planuri, ești hotărât să faci altceva cu viața ta și ai nevoie să primești un imbold de la cineva. Totul pornește de la tine, căci vei reuși tot ce îți propui.

Duminică: O vizită la cei dragi s-ar putea transforma într-o mare surpriză, pentru că cineva dorește să îți dea o sumă mare de bani pentru a începe o afacere sau pentru a cumpăra ceva pentru casă. Ai grijă în ce investești suma primită.

TAUR
Sâmbătă: Ar fi momentul să rezolvi problemele din cuplu, pentru că niciodată nu poți ști când se poate strica totul într-o clipă. Tratează cu maturitate fiecare discuție cu partenerul.

Duminică: Nu îți fie teamă să ceri ajutorul într-o situație care simți că te depășește. Acea persoană ar putea să îți ofere niște sfaturi foarte bune, pe care să le pui în practică pe viitor.

GEMENI
Sâmbătă: Apar niște certuri în familie, parcă nimic nu merge bine în familie și atmosfera este una tensionată. Strânge-i pe toți în jurul tău și discutați calm orice vă deranjează, pentru a rezolva conflictul.

Duminică: Ziua începe cu o veste bună din partea partenerului, care ți-a pregătit o surpriză. Chiar dacă de multe ori nu poți fi surprins, ce îți va spune partenerul va fi extrem de important pentru relația voastră.

RAC
Sâmbătă: Te-ai împărțit în atât de multe planuri și locuri, că nu îți mai vezi capul de treabă. Ia un moment de respiro și oferă-ți timp și ție, pentru a nu ajunge la o stare de epuizare.

Duminică: Reține faptul că cei din jurul tău îți vor numai binele și trebuie să apreciezi permanent ajutorul lor. Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să reții acest lucru.

LEU
Sâmbătă: Pici într-o situație care s-ar putea să nu îți priască, într-un grup care răspândește bârfe despre ceilalți, fără a avea dovezi în acest sens. Retrage-te din aceste discuții, pentru a nu cădea în capcana lor.

Duminică: Ai nevoie de o zi de relaxare, alături de cei dragi. O plimbare în parc sau în afara orașului te va încărca de energie.

FECIOARĂ
Sâmbătă: Nu refuza ajutorul celor din jurul tău, pentru că îți vor binele. Astăzi ai putea primi o sumă de bani care să te scape de datorii. Acceptă banii pentru că nu se știe când vei mai avea ocazia aceasta.

Duminică: Luptă pentru convingerile tale, dar fă acest lucru în mod diplomat, pentru a nu-i răni pe cei din jur. Fiecare are felul său de a se exprima, iar tu trebuie să știi cum să te exprimi.

BALANȚĂ

Sâmbătă: Astăzi revezi persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, iar acest lucru te bucură. Ai nevoie de aceste momente, pentru că te simți cel mai bine în preajma lor și ei te înțeleg cel mai mult.

Duminică: Petreci clipe de calitate cu rude ori cu prieteni și puneți la cale o vacanță împreună într-o destinație exotică.

SCORPION
Sâmbătă: Ai de făcut o alegere importantă astăzi și trebuie să te gândești foarte bine la ceea ce este mai bine pentru tine. Nu te grăbi să dai un răspuns pe loc.

Duminică: Ai atât de multe idei interesante pentru serviciu, încât ar trebui să le notezi undeva și să le împărtășești cu șeful tău. Acest lucru ar putea să îți aducă inclusiv o promovare.

SĂGETĂTOR
Sâmbătă: Te simți extrem de obosit și tot ce vrei să faci este să te odinești. Acordă-ți câteva clipe de răgaz și nu te teme să ceri ajutorul dacă simți că nu faci față în ce faci în prezent.

Duminică: Înlătură plictiseala cu o ieșire la film, cu o plimbare în parc ori la o terasă. Te așteaptă o săptămână încărcată și ai nevoie de toată energia posibilă.

CAPRICORN
Sâmbătă: O discuție cu o persoană dragă s-ar putea să te aducă la realitate. Ascultă-i pe cei mai în vârstă și nu repeta greșelile lor.

Duminică: Nu îți mai pune frâne în gândire, în alimentație și în ceea ce faci, în general, pentru că poți acumula multă frustrare care nu este deloc una benefică pentru tine.

Horoscop de weekend 11 – 12 mai 2019. Peștii trebuie să dea un răspuns clar

VĂRSĂTOR
Sâmbătă: Simți nevoia să lămurești situația sentimentală cu partenerul de viață. Vrei să știi dacă sentimentele persoanei pe care o iubești sunt la fel de puternice și trebuie să discutați deschis.

Duminică: Clipele alături de persoanele speciale din viața voastră sunt ca o gură de aer proaspăt, așa că bucurați-vă de o zi liniștită.

PEȘTI

Sâmbătă: Dacă ai luat o decize, ține-te de cuvânt până la capăt, pentru a nu le pune piedici celor din jur. Oamenii se așteaptă să dai un răspuns clar și concis.

Duminică: Ai parte de un nou început, de o schimbare majoră în viața ta, lucruri care îți fac foarte bine și te maturizează.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top