Connect with us
Horoscop de weekend 30-31 decembrie 2017. Ce zodii vor avea parte de un Crăciun liniștit

Horoscop

Horoscop de weekend 14-15 octombrie 2017. Ce le frământă pe zodii în aceste două zile

Gemeni

Sâmbătă: Apar primele semne ale unei relații pe care ai așteptat-o de multă vreme. Cu toate acestea, nu trebuie să te grăbești și să pui presiune pe cealaltă persoană. Ai răbdare cu ea și vei vedea că totul va fi perfect.

Duminică:  Multe drumuri, lungi și scurte te așteaptă duminică. Nu ai cum să eviți unele neplăceri pe care le vei întâlni, dar important este să nu te enervezi. Vei reuși să termini ziua cu bine!

Rac

Sâmbătă:  Ești pe cale să intri într-o adevărată competiție de idei și de forțe, din care trebuie să ieși învingător pentru a obține ceea ce îți dorești. Ai încredere în tine!

Duminică:  Te bucuri de o intuiție deosebită, dar cu toate acestea, faci greșeli puerile când stai de vorbă cu persoana iubită și faceți planuri de viitor. Trebuie să mai lași câte puțin de la tine.

Leu

Sâmbătă:  Nimic nu pare să te mulțumească și ai pretenții mult prea mari de la cei pe care îi iubești. Ar trebui să renunți la această atitudine ostilă, pentru că se va întoarce împotriva ta.

Duminică: Vorbești foarte mult și pe un ton ridicat sau folosești un limbaj nepotrivit, așa că să nu te surprindă dacă vei pune punct unei relații care abia s-a înfiripat.

Fecioară

Sâmbătă:  Ai mare grijă pentru că te joci cu o șansă cu care nu te vei întâlni prea curând. Nu cumva să duci lucrurile într-un punct critic prin acțiunile tale.

Duminică: Primești bani sau mici cadouri, care îți fac ziua mai frumoasă. Pe neașteptate, trebuie să pleci la drum, dar nu este vorba de o deplasare foarte departe.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top