Connect with us
Horoscop de weekend 30-31 decembrie 2017. Ce zodii vor avea parte de un Crăciun liniștit

Horoscop

Horoscop de weekend 14-15 octombrie 2017. Ce le frământă pe zodii în aceste două zile

Balanță

Sâmbătă:  Nu aluneca într-o zonă emoțională periculoasă din cauza problemelor de ordin financiar. Nu te gândi doar la bani sau la câștig, ci prețuiește clipele petrecute cu cei dragi.

Duminică: Ești susținut de persoana iubită, care ți-a pregătit surprize ca în povești. Bucură-te de această zi perfectă în compania ei.

Scorpion

Sâmbătă: Oboseala ta a ajuns la un nivel maxim și ai nevoie de o pauză binemeritată. Ai muncit din greu și ai nevoie de o zi de odihnă ca să îți încarci bateriile.

Duminică:  Cei tineri pot să sufere din cauza unei răceli, iar cei mai vârstnici au probleme cu articulațiile. Sunt, însă, probleme minore.

Săgetător

Sâmbătă: Ai nevoie de ajutor, dar trebuie să-l accepți și să mai renunți un pic la orgoliu. Nu respinge ajutorul venit azi din partea unei persoane cu care ai avut diferende în trecut.

Duminică:  O veste neplacută s-ar putea să te îndemne sa faci un drum pentru a ajuta o rudă bolnavă. Decizia finală o vei lua, cel mai probabil, cu partenerul de viață.

Capricorn

Sâmbătă: Încearcă să-i refuzi pe cei care te copleșesc cu problemele și cu nevoile lor. Nu trebuie să îți încarci mintea cu problemele altora, mai ales că le ai și tu pe ale tale.

Duminică: Trebuie să faci azi unele compromisuri pentru a te înțelege mai bine cu rudele. Evită conflictele!

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top