Connect with us
Horoscop de weekend 15-16 august. Află cum vor decurge următoarele zile

Horoscop

Horoscop de weekend 15-16 august. Află cum vor decurge următoarele zile

Previziuni pentru toate zodiile în weekend. Găsești aici horoscop de weekend 15-16 august complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în aceste zile, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscop de weekend 15-16 august aduce vești bune pentru anumite zodii, dar prevede și momente neplăcute pentru nativii altor zodii.

Horoscop de weekend 15-16 august. Berbec

Nu te lăsa intimidat de cei din jurul tău care pun la îndoială paşii parcurşi de tine până acum. Nu toată lumea te cunoaşte aşa cum eşti tu, nu oricine are răbdare să asculte cu ce te lauzi din trecutul tău, şi, ori din invidie, ori din dezinformare, comentează şi critică tot ce le povesteşti. Nu prea te poţi baza pe prieteni astăzi. Dacă ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi considerai prieteni de nădejde, azi vei descoperi că se face cam gol în jurul tău. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde prezent solicitărilor tale.

Taur

Un succes profesional te scoate azi mai mult în evidenţă, deci ai numai motive de sărbătoare. Nu e un succes propriu, au participat şi alţii la acest moment şi, lucrând împreună, cot la cot, iată că aţi ajuns la acest nivel care vă face pe toţi să fiţi mândri. Ai mare grijă cum te comporţi cu o persoană care nu se află deloc în apele sale. E cam trist, pesimist, rănit, şi dacă mai vii şi tu odată în plus cu veşti proaste sau critici la adresa sa, îl vei împinge pe buza prăpastiei care-l trimite spre depresie.

Gemeni

Dacă apare veste de călătorie, ţi-ai şi făcut bagajele, gata de drum, pentru că te cuprinde un dor de ducă ce nu te lasă în pace până în momentul plecării. Vrei să ajungi în locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante şi excursii palpitante, orice care să te scoată din mediul tău cotidian. Şi ce dacă azi nu faci niciun pas mai departe în proiectele în derulare? Meriţi şi tu o pauză. Că e vorba de o zi liberă, aşa cum are multă lume, sau doar de o seară mai liniştită după ce ai fost totuşi la serviciu, simţi că acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tău.

Horoscop financiar luna septembrie

Rac

Oricât de greu ţi-ar fi să spui da, ia-ţi inima în dinţi şi acceptă condiţiile defavorabile de astăzi, pentru că sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ţi-ai propus. E tributul care se cere plătit pentru a putea trece la etapa următoare. Dacă erai în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să te scoată dintr-un impas, nu căuta ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor tale. Dă un telefon la cineva de departe sau chiar pleacă la drum.

Horoscop de weekend 15-16 august. Leu

Închide sufletul, pentru câteva minute, cât timp trebuie să priveşti o situaţie fragilă cu maximă detaşare şi înţelepciune. Inima nu are nimic de spus aici, e nevoie de luciditate şi calm, pe care sufletul tău sensibil nu le deţine astăzi, în schimb mintea ta e clară, organizată, detaşată şi înţelege exact situaţia. Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit.

Fecioară

Niciodată nu le poţi avea pe toate. Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate, iar într-o astfel de zi ai tendinţa de a pune în balanţă plusurile şi minusurile acestui moment. Un prieten ştie când ai nevoie de o vorbă bună în momentele dificile şi, mai ales azi, ai ocazia să descoperi cine îţi este cu adevărat alături, trup şi suflet. Şi tu ai face la fel, la nevoie, pentru el, deci schimbul de sfaturi, de gesturi de susţinere şi de încurajări este la ordinea zilei.

Citește și despre Luna Nouă în Leu

Balanță

Eşti invitat să te alături unei cauze deşi nu simţi că intervenţia ta ar duce, din prima, acolo unde speri. Nu te teme să încerci, consideră-l doar un antrenament, experimentezi ceva înainte de a ajunge la rezultatele visate. Nu nimerești în cel mai favorabil mediu, pentru că te afli printre oameni negativiști, pesimiști, încărcați de probleme și griji, și te vor molipsi și pe tine. Dacă ai putea ține departe asemenea tovarăși de discuție, ai fi mult mai câștigat, dar nu prea reușești, de parcă aceștia se țin scai de tine.

Scorpion

Este o zi pe placul tău, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlneşti persoane a căror prezenţă îţi face multă plăcere. Primeşti un telefon de la cineva drag şi numai auzul vocii sale te face să zâmbeşti. Demult ţi s-a spus că va veni acest moment dificil şi ai fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ai fi ţinut cont de zvonuri şi vorbe negative.

Horoscop de weekend 15-16 august. Săgetător

Ca să te eliberezi de o povară pe care o tot duci pe umeri, e mai bine să accepţi acum un compromis. Nu mai amâna, nu mai tergiversa decizia, chiar dacă nu te încântă prea tare momentul, dar ai să vezi că, dintr-o dată, ţi se clarifică orizonturile şi inima-ţi devine mai uşoară pentru că ai reuşit să faci sacrificiul. Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile tale cade ca un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Dacă nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult te încurcă.

Capricorn

Se ştie că eşti un om extrem de creativ, original şi inventiv, deci de ce nu te foloseşti de aceste atuuri? Ai la dispoziţia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte uşor, dar trebuie să-ţi iei inima în dinţi ca să te opui curentului impus de alţii. Dacă îl ai şi pe partenerul de viaţă alături necondiţionat, eşti capabil de orice, pentru că primeşti din partea sa toate resursele necesare pentru a reuşi. Iubirea sa, stimulentele sale, devin motorul tău principal de energie pentru ceea ce ţi-ai propus.

Vărsător

Mintea ta e plină de idei şi toate au ca numitor comun lupta pentru adevăr. Conştiinţa îşi lasă amprenta pe tot ce faci şi consideri că nu te poţi abate de la calea cea bună nici măcar un pas.  Stresul te face să vezi în jur doar inamici şi belele, dar problema nu e la tine, ci la cei pe care ai ghinionul să-i atragi alături de tine. Cineva cu reputaţie îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenţii nu tocmai bune se apropie de tine şi urmăreşte să se folosească de tine, dar trebuie să-ţi sune repede clopoţelul, încă de la primele semne că ar avea ceva de ascuns.

Horoscop de weekend 15-16 august. Pești

Iubirea e sursa celor mai frumoase şi mai intense emoţii de care ai parte acum, de aceea dăruieşti cu la fel de multă pasiune înapoi celui drag! Vă simţi perfect împreună, nimic nu mai contează decât să vă staţi unul altuia în preajmă, de parcă fiecare îşi extrage energia şi fericirea din compania celuilalt.Veştile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situaţie tensionat sau de a restabili ordinea în treburile tale. Te linişteşti ca prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top